(Αυτο)συνελήφθη ο Μπέος!

Συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας, μέσα στο δημαρχείο Βόλου, ο σε αργία δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου πήγαν στο Δημαρχείο στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης (15/12), αναζητώντας τον Αχιλλέα Μπέο, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, με τον ίδιο όμως να κάνει γραπτή δήλωση και να διαψεύδει το ρεπορτάζ, αναφέροντας πως παραδόθηκε αυτοβούλως.

Στη δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει: «Μετά τη μήνυση της Κατερίνας Τασσοπούλου σε βάρος μου, μεταβαίνω αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να πληροφορηθώ αν όντως ισχύει αυτή η διαδικασία και μάλιστα του αυτοφώρου ή όχι.

Φυσικά και ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να προσφεύγει δικαστικά, αν θεωρεί ότι θίγεται, όπως και ο κάθε πολίτης διατηρεί το δικαίωμα, αναφαίρετο, να ομιλεί και να εκφράζεται ελεύθερα.

Σε κάθε περίπτωση ο λαός του Βόλου καθημερινά πληροφορείται για τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης και ποιο ρόλο παίζουν όλα αυτά τα χρόνια στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα».

Σύμφωνα με ιστοσελίδες της Μαγνησίας ο Αχιλλέας Μπέος αναζητούνταν για να συλληφθεί ύστερα από μήνυση που κατέθεσε την Τετάρτη (14/12) το βράδυ σε βάρος του, η δημοσιογράφος, Κατερίνα Τασσοπούλου, για δυσφημιστικές δηλώσεις εναντίον της. Στον… αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ο Μπέος εξαπέλυσε υβριστική επίθεση με διάφορους χαρακτηρισμούς κατά της δημοσιογράφου, η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, για εξύβριση και δυσφήμιση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα