Χειρουργήθηκε ο Βασίλης Βιτλής στον αστράγαλο

Ο Βασίλης Βιτλής στον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΠΑΟΚ, καθώς έσπασε τον αριστερό αστράγαλο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σήμερα ο 27χρονος αριστερός μπακ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ όπως ενημέρωσε η “Ελαφρά Ταξιαρχία”, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή της, τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, αφού το τωρινό ολοκληρωνόταν στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόλυτη επιτυχία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε χειρουργική επέμβαση ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Βασίλης Βιτλής. Ο ποδοσφαιριστής μας, ο οποίος υπέστη κάταγμα ποδοκνημικής αριστερού ποδός, χειρουργήθηκε από τους γιατρούς Αντρέα και Νίκο Πισκοπάκη και το επιτελείο τους.

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης εύχεται στον Βασίλη Βιτλή ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να επανέλθει κοντά μας πιο δυνατός. Τις επόμενες μέρες θα κληθεί να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Επίσης, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον γιατρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιωάννη Αθ. Ράλλη για την παροχή των ιατρικών υπηρεσιών και γενικότερα την ευαισθησία που επέδειξε στη δύσκολη για τον ποδοσφαιριστή μας στιγμή του τραυματισμού του στο γήπεδο της Τούμπας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα