Δεκάδες Εκαμίτες στο κυνήγι της Πόλας Ρούπα

Ο εντοπισμός της Πόλας Ρούπα είναι το μεγάλο στοίχημα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε μόνιμη κινητοποίηση ψάχνοντας πόρτα – πόρτα τη σύζυγος του ηγέτη του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκου Μαζιώτη.

Το απόγευμα της Τρίτης, ακολουθώντας πάντα της μεθόδους της Scotland Yard, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με την καινούργια της εμφάνιση –αδυνατισμένη, με πιο κοντό και ξανθό μαλλί. Οι φωτογραφίες προέρχονται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καταστήματος, όπου η Ρούπα πήγε να ψωνίσει με το παιδί της, ενώ έχουν υποστεί επεξεργασία και έχουν απομονωθεί ώστε να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του 4χρονουη γιου της.

Στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι η Ρούπα χρησιμοποίησε το ασημί Hyundai Accent (αριθμός κυκλοφορίας ΥΗΤ-2959), με το οποίο έφυγε από το διαμέρισμα στο Μαρούσι, προκειμένου να κατευθυνθεί σε άλλο ασφαλές σημείο. Οι εκτιμήσει, θέλουν τη σύζυγο του Μαζιώτη, να έκρυψε το αυτοκίνητο σε κάποια γκαράζ και να μετακινήθηκε με άλλο όχημα, καθώς να έχει αλλάξει εκ νέου την εμφάνιση της –ίσως με κάποια περούκα διαφορετικού χρώματος, ψεύτικα γυαλιά κ.ά. Οι αξιωματικοί που συντονίζουν την επιχείρηση, είναι σίγουροι πως το ζευγάρι είχε σχέδιο, σε συνεργασία με την υποστηρικτική του ομάδα, για το πώς θα διαφύγει η Ρούπα εάν εντοπίζονταν ο Μαζιώτης.

Μεγάλο ζήτημα είναι και το τι γίνεται με το μόλις 4 ετών παιδί των Μαζιώτη – Ρούπα, το οποίο δυσχεραίνει τις κινήσεις της συντάκτριας των προκηρύξεων του Επαναστατικού Αγώνα. Κάποιοι, μάλιστα, αναφέρουν το σενάριο η μαθηματικός από την Καλαμάτα να έχει εμπιστευθεί σε σίγουρα χέρια το παιδί της και να προσπαθεί μόνη της να κρυφτεί.

Οπως και να ‘χει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι έρευνες για τον εντοπισμό της επικεντρώνονται σε περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, τον Αγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα