Δεν πάνε οι βουλευτές της ΝΔ στην συνάντηση με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Τι ανακοίνωσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος

Την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας να μην παρευρεθούν οι βουλευτές του κόμματος στη συνάντηση με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, γνωστοποίησε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 ο κ. Σιμόπουλος τόνισε ότι με απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν θα πάνε στη συνάντηση στο PAOK Sports Arena, την οποία συγκαλεί ο ΑΣ ΠΑΟΚ καθώς το κλίμα είναι τεταμένο.

«Επειδή το κλίμα είναι τεταμένο, κρίναμε ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν πρέπει να πάμε στη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο στο PAOK Sports Arena. Αυτό είναι μια συνολική απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Είμαστε ανοιχτοί να γίνει η σύσκεψη με τον ΑΣ ΠΑΟΚ σε οποιονδήποτε άλλο χώρο», είπε, μεταξύ άλλων, ο Στράτος Σιμόπουλος.

Σημειώνεται ότι ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ κάλεσε τους βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού Θεσσαλονίκης στο «Παλατάκι» προκειμένου να εκθέσουν τις θέσεις τους για το ζήτημα που έχει προκύψει μετά την κατάθεση της κυβερνητικής τροπολογίας για το ποδόσφαιρο.

 

Διαβάστε επίσης