Δεν σήκωσε το τηλέφωνο στον ΓΑΠ ο Λοβέρδος

Ο πρώην πρωθυπουργός έσπευσε να τηλεφωνήσει στον υπουργό του, αλλά έφαγε πόρτα

Δεδομένη θεωρούν τη στήριξη του Ανδρέα Λοβέρδου στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής. Ναι μεν ο πρώην υπουργός όπως τόνισε -στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε- θα λάβει υπόψη και τη γνώμη των συνεργατών του, δηλαδή των βουλευτών, των ευρωβουλευτών και των στελεχών που στάθηκαν δίπλα του, όμως από χθες όλοι κατάλαβαν τι θα κάνει.

Και αυτό διότι χθες αργά το βράδυ δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά δεν απάντησε στην κλήση του πρώην πρωθυπουργού. Ταυτόχρονα ο κ. Λοβέρδος απέφυγε να μιλήσει και με τον Νίκο Ανδρουλάκη και δεν εισέρχεται, όπως λένε χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του σε διαβουλεύσεις. Όμως όλοι κατανόησαν πως θα στηρίξει το Νίκο Ανδρουλάκη, μόνο και μόνο από τη φράση «στηρίζω την ανανέωση».

Πάντως όπως έγινε γνωστό από συνεργάτες του πρώην υπουργού θα απαντήσει στο τηλεφώνημα που θα δεχθεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος με τη σειρά του γνωστοποίησε ότι θα επιδιώξει τηλεφωνικές επαφές μόνο και μόνο για να τους εκφράσει τη βούλησή του για ενότητα και κοινή πορεία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα