«Διαψεύστηκαν αυτοί που μίλαγαν για «σικέ» παιχνίδι τρόικας –κυβέρνησης»

Ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων στην κύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων». «Διαψεύστηκαν και όλοι όσοι έλεγαν ότι υπάρχει ένα «σηκέ» παιχνίδι μεταξύ της Τρόικας και της Ελληνικής Κυβέρνησης» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

 «Το μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση προς τους εταίρους της ότι οι θυσίες των πολιτών πρέπει να πιάσουν τόπο, είναι ξεκάθαρο», τόνισε αρχικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

«Όλοι αυτοί που μιλούσαν ότι ο προϋπολογισμός θα έχει νέα μέτρα οριζόντια, κάθετα, διαγώνια, σήμερα δεν δικαιώνονται και δεν δικαιώνονται όχι απλά στα λόγια, αλλά στην πράξη, γιατί ο Προϋπολογισμός δεν έχει κανένα νέο δημοσιονομικό μέτρο», επεσήμανε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος και πρόσθεσε πως διαψεύστηκαν και όλοι όσοι έλεγαν ότι υπάρχει ένα «σηκέ» παιχνίδι μεταξύ της Τρόικας και της Ελληνικής Κυβέρνησης.

«Όλοι αυτοί που λένε ότι η κυβέρνηση θα πάρει τα σπίτια του κόσμου και θα τα δώσει στους τραπεζίτες θα διαψευστούν σύντομα. Όσοι μιλούν ότι θα υπάρξει νέος νόμος για ομαδικές απολύσεις πάλι θα διαψευστούν», είπε μιλώντας στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων στην κύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων».

 

 

 

Διαβάστε επίσης