Έκρηξη Λουράντου κατά του ΣΚΑΪ

Μεγάλη ένταση επικράτησε στον «αέρα» της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνο Λουράντο να εξαπολύει σφοδρά «πυρά» στον τηλεοπτικό σταθμό.

Κάμερα του καναλιού βρέθηκε το πρωί στο φαρμακείο του για να μιλήσουν για το self testing που ανακοινώθηκε την Παρασκευή, ωστόσο ο κ. Λουράντος θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που όπως είπε ακούστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας.

«Θεωρώ ότι ως κανάλι διαθέτετε πολύ χιούμορ, για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου» ανέφερε αρχικά, κατηγορώντας τον τηλεοπτικό σταθμό για τις απόψεις που ακούστηκαν, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί συγκεκριμένα από ποιον.

Τότε τον διέκοψε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου για να του πει πως «όπως λέτε εσείς την άποψή σας έχουν και οι άλλοι δικαίωμα να πουν την άποψή τους, αλίμονο να μην σχολιάζαμε».

«Το χθεσινό δεν ήταν σχόλιο» απάντησε ο πρόεδρος του ΦΣΑ. Και πρόσθεσε: «Δεν ανήκω στους πρόθυμους σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού τους. […] Ξέρετε , δεν είναι η ενόχληση, ειδικά για αυτή την περίπτωση μάλλον διαφήμιση μου κάνετε».

Λίγο μετά, ο κ. Λουράντος είπε ότι κάποιος τον χαρακτήρισε «παλιάς κοπής» και υπογράμμισε: «Εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου, ο οποίος έχει αναδειχθεί ως προστάτης της υγείας και έχει ανταποκριθεί με δωρεάν υπηρεσίες».

Ερωτηθείς για τις αποζημιώσεις για τα τεστ, διευκρίνισε πως εξέφρασε ανάγκη για αποζημίωση για τα τεστ τα μοριακά, όχι τα self tests.

Στη συνέχεια, εξερράγη ζητώντας από το συνεργείο του σταθμού να φύγει από το φαρμακείο του.

«Παραποιείτε τις εκφράσεις μου, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Θα σας απαντήσω αν και δεν είχα διάθεση να συζητήσω με τον ΣΚΑΪ, σχετικά με τις επιφυλάξεις του για τα self tests. Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα που. Σηκωθείτε και φύγετε από το χώρο που σας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή, ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου. Αυτά που κάνατε το βράδυ, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας. Άντε γειά σας»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα