Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει: «Φοβάμαι μην κολλήσω κορωνοϊό. Δεν πρέπει να επιτρέψω να μεγαλώσει το παιδί μου χωρίς μητέρα» (φωτό)

Η γοητευτική δημοσιογράφος δεν δίστασε να μιλήσει για τους φόβους της

Η Σία Κοσιώνη παραχώρησε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Vogue» και στην Κέλλυ Σταυροπούλου, όπου μοιράστηκε τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της για όσα βιώνει και η ίδια έτσι ώστε να προστατευτεί από τον κορωνοϊό.

«Φοβάμαι όπως όλοι μας. Δεν σου κρύβω ότι δεν το έχω χωνέψει. Κάθε πρωί που ξυπνάω, σκέφτομαι πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Κάθε, μα κάθε πρωί κάνω την ίδια σύντομη συζήτηση με τον εαυτό μου: Είναι αλήθεια ή το ονειρεύτηκα; Είναι αλήθεια. Σήκω και πάλεψε το. Φοβάμαι μη κολλήσω και γίνω μία από αυτούς τους, έστω και λίγους νέους ανθρώπους που μπορεί να πεθάνουν από τον ιό. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτομαι ότι δεν με νοιάζει για μένα, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψω να μεγαλώσει το παιδί μου χωρίς μητέρα από μία απροσεξία μου. Φοβάμαι μη κολλήσω τους δικούς μου και φύγουν από ένα δικό μου λάθος. Φοβάμαι ακόμη ότι, αν κολλήσω, θα χρειαστεί να λείψω για καιρό από τη δουλειά μου, τώρα που με έχει τόσο ανάγκη».

Διαβάστε επίσης