Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» στον Alpha παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξή η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα, 16 μήνες μετά τη συγκλονιστική επίθεση με βιτριόλι.

«Μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα με το χειρουργείο», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα. «Είσαι στο χειρότερο σημείο, είναι σαν να έχεις πεθάνει», είπε για τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση.

«Θέλω η κατηγορούμενη να έρθει στο δικαστήριο και να πει την αλήθεια», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης για την Έφη Κακαράντζουλα.

«Με τρομάζει η σκέψη να κυκλοφορεί ελεύθερος», ανέφερε σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός.

Για το πλήθος κόσμου που βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια

«Ήμουν πολλούς μήνες στην απομόνωση, ήταν ένα σοκ να βρεθώ με τόσο κόσμο. Με σόκαρε, δεν με τρόμαξε το γεγονός αυτό. Προσπάθησα να το διαχειριστώ με ψυχραιμία. Η αλήθεια είναι ότι είχα τη διάθεση να μιλήσω. Όφειλα να τοποθετηθώ και το έκανα όταν έληξε η δίκη».

Για τη συμπαράσταση που εξέφρασε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης

«Εξέφρασε τη συμπαράστασή του, άλλος μου εξήγησε ότι άλλος ο ρόλος του δικηγόρου και άλλο ένας άνθρωπος που αντιλαμβάνεται  τον πόνο κάποιου».

«Ήταν τόσες πολλές οι σκέψεις, κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν για τη γιατρό μου να μου εξηγήσει αυτό που μου είχε συμβεί. Κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν για τη μητέρα μου να με βλέπει έτσι και να πρέπει να βρίσκει το θάρρος με αντιμετωπίζει, χωρίς να δείχνει τον πόνο της και τη στενοχώρια της. Κατάλαβα μόλις είδα τις φωτογραφίες πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο», δήλωσε για την πρώτη φορά που είδε τις φωτογραφίες της μετά την επίθεση.

«Η ποσότητα του τοξικού υγρού ήταν τόσο μεγάλη που έχει τραυματιστεί όλο μου το σώμα. Ανέπαφη είμαι από τις γάμπες και κάτω. Επιβάλλεται να κάνω θεραπείες καθημερινά στα μοσχεύματα γιατί αλλιώς θα σκληρύνει το δέρμα», ανέφερε μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και συνέχισε λέγοντας  για την μάσκα που φοράει  ότι «Η μάσκα με πιέζει πολύ, αλλά έτσι πρέπει να είναι».

Η Ιωάννα ξεκαθάρισε επίσης ότι «δεν υπάρχει καμία ερωτική αντιζηλία». Όπως είπε δεν είχε καμία επαφή με τον 40χρονο πέρα από ένα μήνυμα στο Facebook.

Για τη βοήθεια που της έχει προσφέρει η Αννίτα Ναθαναήλ

«Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι πρότυπο για μένα, μου έχει προσφέρει πάρα πολλά, έχει κάνει απίστευτα πράγματα για μένα, προσπαθεί να βοηθήσει τους πάντες. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο θα μπορέσω να ξεπληρώσω όλο αυτό που μου έχει προσφέρει».

Το μήνυμα της Ιωάννας:

«Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που αγαπούσα και αγαπώ τις γυναίκες. Πιστεύω ότι δεν έχουμε ακόμα εκμεταλλευτεί στο 100% τις δυνάμεις μου. Παρόλο που έχω δεχθεί επίθεση από άλλη γυναίκα, συνεχίζω να πιστεύω στις δυνάμεις μας αν είμαστε ενωμένες».

Δείτε βίντεο:

https://youtu.be/9Agaf9dVvM4

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα