Επίθεση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Πάγκαλο

Επίθεση στον Θεόδωρο Πάγκαλο για τις αποκαλύψεις του περί παρακολούθησης των τηλεφωνικών συνομιλιών των Αμερικανών πρεσβευτών σε Αθήνα και Άγκυρα, εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Η ενέργεια του κ. Πάγκαλου να αποκαλύψει απόρρητες δραστηριότητες της ελληνικής κυβέρνησης είναι εγκληματική πράξη ή όχι εις βάρος της χώρας μας;», διερωτώνται οι ΑΝΕΛ και επισημαίνουν πως πρέπει να αναζητηθούν εκείνοι που θέλουν να βλάψουν την πατρίδα «χρησιμοποιώντας ως ‘μεγάφωνο’ τον τέως υπουργό».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έχεις ως εξής: «Το κορυφαίο ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος ισχυρίστηκε σήμερα υπερήφανα ότι επί των ημερών του ως υπουργού Εξωτερικών παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές συνομιλίες των συμμάχων μας Αμερικανών πρεσβευτών σε Αθήνα και Άγκυρα.

Η ενέργεια του κ. Πάγκαλου να αποκαλύψει απόρρητες δραστηριότητες της ελληνικής κυβέρνησης είναι εγκληματική πράξη ή όχι εις βάρος της χώρας μας;

Θα πρέπει να αναζητηθούν ποιοι είναι αυτοί που επιθυμούν να βλάψουν την πατρίδα, χρησιμοποιώντας ως ‘μεγάφωνο’ τον τέως υπουργό»

Διαβάστε επίσης