ΕΣΗΕΑ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια για τα Νέα Μέσα

Πρόκειται να διενεργηθεί και νέος κύκλος

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο κύκλος των σεμιναρίων για τα Νέα Μέσα, που οργάνωσε η ΕΣΗΕΑ, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να παράσχει στους δημοσιογράφους πρακτικές και εξειδικευμένες γνώσεις, απαραίτητες για τη μετάβασή τους από τα παραδοσιακά ΜΜΕ στο νέο περιβάλλον της ψηφιακής δημοσιογραφίας.

Την Πέμπτη, 4 Απριλίου, τελευταία ημέρα των σεμιναρίων, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως, Μαρία Αντωνιάδου, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για τη συνέπεια που επέδειξαν και όλους τους εκπαιδευτές, οι οποίοι, όπως τόνισε «προσέφεραν τις γνώσεις τους χωρίς καμία οικονομική απολαβή».

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Ένωσης Συντακτών, επειδή οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη λίστα αναμονής, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη διενέργεια νέου κύκλου σεμιναρίων μέρος του οποίου θα επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στα πρακτικά ζητήματα των νέων Μέσων.

Για το νέο κύκλο των σεμιναρίων, η οργάνωση του οποίου βρίσκεται σε προπαρασκευαστικό στάδιο, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε επίσης