Να ετοιμάζεται για εξηγήσεις ο «ολιστικός» Γεραπετρίτης για την «ολιστική μελέτη»

Αύριο Τρίτη, 17 Νοεμβρίου, έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη με πρωτοβουλία του Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία θα συμμετέχουν ο πρόεδρος με τους αντιπροέδρους της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της SL1 και τις 14 ΠΑΕ – μέλη της, τον πρόεδρο της SL2 και τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ.

Τι θέμα θα έχουνε; Την ανάλυση της «ολιστικής μελέτης».

Της «σωτηρίας» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό είναι η «ολιστική μελέτη». Την υπόγραψε και ο «ολιστικός» Γεώργιος Γεραπετρίτης, όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και τον αντιπρόεδρο της FIFA, Κρέγκ Κλαρ. Αυτόν που κατηγορήθηκε για ρατσισμό και παραιτήθηκε.

Ένα είναι το σίγουρο: Ο επιτελικός – «ολιστικός» Γεραπετρίτης παίζει τα ρέστα του με την «ολιστική».

Η «ολιστική» είναι μία έκθεση ιδεών των Χούμπελ και Φούσεκ, όπως έγραψαν η «Α» και η iapopsi.gr. Οπότε ο «ολιστικός» Γεραπετρίτης πρέπει να ετοιμαστεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του πως τα… κατάφερε, αυτός ο «αλάνθαστος».

Και μην νομίσει κανένας ότι οι ενδιαφερόμενοι δεν ξέρουν τι περιλαμβάνει η «ολιστική». Τα πάντα όλα ξέρουν. Από την στιγμή που αυτή περιήλθε εις χείρας Ευάγγελου Γραμμένου από τον Λάκοβιτς, την έμαθαν όλοι.

Δηλαδή, πήρε τηλέφωνο ο Μελισσανίδης με τον Σαββίδη στον Γραμμένο κι αυτός… αρνήθηκε; Τι ώρα; Μεσημέρι ήταν ή μεσάνυχτα; Μπορεί να την έστειλε με κούριερ ο Βάγγος τυλιγμένη με κορδελάκι γενεθλίων.

Η πλάκα είναι ότι όλοι ξέρουν, αλλά κανένας δεν έβγαλε τίποτα προς τα έξω. Γιατί έγινε αυτό; Γιατί θεώρησαν ότι έτσι και μαθευότανε τι έλεγε η «ολιστική», μπορεί να… άλλαζε.

Ο Μελισσανίδης με τον Σαββίδη, πάντως, από την στιγμή που κατεβάζουν τον Σταύρο τον Ψαρρόπουλο υποψήφιο πρόεδρο, πάει να πει ότι δεν αλλάζει κάτι. Μία από τα ίδια θα είναι. Πολύ κοκοκό κι από αυγό, τίποτα. Την παρουσίαση θα κάνει ο Λούκα Νίκολα, ένας υπεύθυνος της FIFA.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα