Έχασε τις εκλογές, τρέχει στα δικαστήρια

Λένε πως αν μαθαίνεις από τις ήττες σου, δεν έχεις χάσει ποτέ. Αν αυτό ισχύει, ο απερχόμενος δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Σπυράγγελος Πανάς είναι πολλαπλά χαμένος: όχι τόσο γιατί ηττήθηκε στις εκλογές τής περασμένης Κυριακής από τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, αλλά γιατί δεν έχει τη γενναιότητα να την αποδεχθεί, αμφισβητώντας την στο Πρωτοδικείο. Σε αυτό έχει καταφύγει ο κ. Πανάς ζητώντας την επανακαταμέτρηση των ψήφων, με την υποστήριξη των τοπικών προυχόντων οι οποίοι τον «έσπρωξαν» καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Οι γνωρίζοντες από πρώτο χέρι τα διαδραματιζόμενα στον Δήμο 3Β (Βούλα, Βάρη, Βουλιαγμένη) επιβεβαιώνουν ότι το εφοπλιστικό κεφάλαιο (οικογένειες Λάτση, Προκοπίου, Μαρτίνου) κι ο πρώην δήμαρχος-κατεστημένο Γρηγόρης Κασιδόκωστας είχαν στοιχηθεί πίσω από τον κ. Πανά. Ακόμα κι ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Παύλος, καλούσε τους πιστούς μετά τη λειτουργία να πηγαίνουν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις τού απερχόμενου δημάρχου.

Ο κ. Κωνσταντέλλος, πάντως, δεν προσέρχεται στη μάχη τού Πρωτοδικείου χωρίς επιχειρήματα. Προκειμένου, μάλιστα, να είναι όσο το δυνατό περισσότερο νομικώς καλυμμένος έχει ζητήσει την παρουσία εισαγγελέων στην επανακαταμέτρηση στο κτίριο 6 του Πρωτοδικείου ώστε να μη γίνουν -οι γνωστές σε άλλες περιπτώσεις- λαθροχειρίες.

Το τελικό συμπέρασμα σε αυτές τις εκλογές ήταν ότι δεν μέτρησαν τα πορτοφόλια και τα τζάκια της περιοχής, αλλά το «καθαρό» πρόσωπο ενός υποψηφίου που δεν είχε καμία σχέση με επιχειρήσεις, εφοπλιστές, τραπεζίτες και άλλους λεφτάδες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα