Γαβριηλίδης: “Με VAR από τα προημιτελικά του Κυπέλλου”

Μετά την κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης τόνισε πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα υπάρξει VAR από την φάση των “8”, ενώ όσον αφορά στην έδρα του τελικού, τόνισε πως θα εξαρτηθεί από τις ομάδες που θα φτάσουν μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του

Για το VAR και τους διαιτητές: “Όσον αφορά στους ξένους διαιτητές, είναι καθαρά θέμα της ΚΕΔ. Στα παιχνίδια που θα κρίνει πως θα είναι δύσκολα, θα βάλει είτε Έλληνες είτε ξένους διαιτητές. Τώρα, ως προς το VAR, ξέρω εδώ και 10 μέρες ότι έχει υποβληθεί αίτημα εκ μέρους της Ομοσπονδίας, ενώ η αρχική πρόταση ήταν για τους “4” και τον τελικό, να υπάρξει VAR από τα προημιτελικά. Είναι θέμα της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για το VAR και του αντίστοιχου αρμόδιου Υπουργείου. Τα γήπεδα, πάντως, πληρούν τις προϋποθέσεις, επομένως δεν θα υπάρξει ζήτημα και θα μπει κανονικά το VAR”

Για την γήεδο που θα φιλοξενησει τον τελικό: “Κοιτάξτε, θα παίξει ρόλο και ποιοι θα είναι στον τελικό. Από εκεί και πέρα, τόσο η Ομοσπονδία όσο και η Επιτροπή ήθελε πάντα τελικούς με κόσμο. Ήταν καθαρά θέμα Πολιτείας. Αν η Πολιτεία αποφασίσει ότι ο τελικός δεν θα γίνει με κόσμο, δεν μπορεί να γίνει κάτι”.

Για το θέμα με την έδρα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού σε περίπτωση που προκριθούν οι κιτρινόμαυροι: “Υπάρχει ένα θέμα γιατί τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός θέλουν να παίξουν στο ΟΑΚΑ, παρότι εμείς ζητάμε πάντα και μία δεύτερη έδρα. Τώρα, θα πρέπει πρώτα να δούμε τι θα γίνει στο Αστέρας – ΑΕΚ. Σίγουρα στη ρεβάνς θα έχουμε πρόβλημα, αλλά θα δούμε πώς θα το λύσουμε, σε συνεργασία με τις ομάδες”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα