Γεωργιάδης: Εάν δεν έχουμε αυτοδυναμία τη Δευτέρα, θα πάμε σε νέες εκλογές

Την θέση ότι εάν η ΝΔ δεν έχει αυτοδυναμία, θα πάει σε νέες εκλογές διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης , ο οποίος κάλεσε το Κίνημα Αλλαγής να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και όχι ανοχής στη ΝΔ.

«Δεν ετίθετο θέμα αυτοδυναμίας μέχρι να πει η Φώφη Γεννηματά για ψήφο ανοχής.
Αν τη Δευτέρα δεν έχουμε αυτοδυναμία θα έχουμε εκλογές.
Τελεία και παύλα. Δεν το περίμενα αυτό από την κα. Γεννηματά. Όποιος τα λέει αυτά παίζει με τη χώρα» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος άφησε αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά, σημειώνοντας ότι η ψήφος ανοχής οδηγεί σε ακυβερνησία.Αναφερόμενος στο Ελληνικό και στην αντιπαράθεση κυβέρνησης – Lamda Developments ο κ.Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «η Lamda θα είχε ακυρώσει την επένδυση εάν δεν είχαμε εκλογές σε δύο ημέρες με προοπτική νίκης της ΝΔ».

«Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την υπουργική απόφαση που εκδόθηκε.Η ΝΔ θα την αλλάξει.
Δεν ντρέπονται;» διερωτήθηκε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι δεν γίνεται ένας επενδυτής να παίρνει άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού για κάθε όροφο που θέλει να χτίσει.Όσον αφορά το Μακεδονικό είπε ότι η ΝΔ δεν θα αναγνωρίσει ποτέ μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα, αναφέροντας ότι η ΝΔ δεν θα κάνει τίποτα μονομερώς σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ για τα Εξάρχεια και την ασφάλεια, υποστήριξε ότι «η αστυνομία θα μπει στα Εξάρχεια και θα κάνει τη δουλειά της».

«Η κουκούλα θα γίνει κακούργημα» είπε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι το Πολυτεχνείο θα φύγει και θα πάει στου Ζωγράφου και η περιοχή θα γίνει ένα μεγάλο πάρκο και το κέντρο θα αναβαθμιστεί.

Διαβάστε επίσης