Για απρεπή συμπεριφορά κατηγόρησε τον Παπαπέτρου ο Κάναντι

Ο Νταμίρ Κάναντι αιτιολόγησε, στη συνέντευξη Τύπου, τις έντονες διαμαρτυρίες στον Τάσο Παπαπέτρου μόλις έληξε η αναμέτρηση στο Περιστέρι. Όπως υποστήριξε ο Γάλλος, ο διαιτητής είπε στον Κιβρακίδη να σκάσει. Γεγονός που τον εξόργισε.

Συγκεκριμένα, ο Κάναντι δήλωσε: «Αναφορικά με το παιχνίδι νομίζω ότι έγινε ένα δίκαιο 2-2, αλλά ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Δίκαια προηγηθήκαμε, αλλά ήμασταν παθητικοί και δεχθήκαμε τα δύο γκολ. Μετά όμως έγινε αυτό που με κάνει εξαιρετικά περήφανο ως προπονητή αυτής της ομάδας. Βγήκαμε μπροστά όχι μόνο για το 2-2, αλλά ακόμα και για το 3-2.

Αυτό με κάνει περήφανο και χαρούμενο που είμαι προπονητής της ομάδας αυτής. Επειδή θα ερωτηθώ, ως προπονητής δεν θέλω να αναφέρομαι στον διαιτητή. Πάντα προσπαθώ να δείχνω σεβασμό προς όλους και να δείχνουν όλοι οι παίκτες μου σεβασμό. Σπάνια οι ομάδες μου έχουν δεχθεί κόκκινη κάρτα για μη αγωνιστικούς λόγους.

Προσπαθώ να δείχνω σεβασμό στον διαιτητή, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην δείχνει αυτός και σε μένα και στην ομάδα. Αυτό έγινε σήμερα. Η κίτρινη κάρτα και η ατάκα του “σκάσε” στον Κιβρακίδη είναι έλλειψη σεβασμού. Είχα το συναίσθημα ότι οι παίκτες του Παναιτωλικού κάνουν σκόπιμα καθυστερήσεις και θεωρώ ότι στα επόμενα λεπτά θα μπορούσαμε να βάλουμε και τρίτο γκολ.

Είδαμε τρεις αλλαγές από κάθε ομάδα τους παίκτες του Παναιτωλικού να είναι κάτω και θα έπρεπε να δοθούν τουλάχιστον επτά λεπτά. Εγώ ποτέ δεν έχω δώσει τέτοια εντολή στους παίκτες μου».

Για την άρνηση Δέλλα πως η ομάδα του έκανε καθυστερήσεις: «Έχω μεγάλο σεβασμό στον κ. Δέλλα και δεν θέλω να πω τίποτα για όσα είπε. Αυτό το θέμα δεν αφορά τον Παναιτωλικό, αλλά τη διαιτησία».

Αν ο Παναιτωλικός γίνεται «κακός δαίμονας» του Ατρόμητου: «Ο Παναιτωλικός έχει πρόβλημα με τον Ατρόμητο. Φέτος πήραμε 4 βαθμούς και ο Παναιτωλικός μόλις 1. Μάλλον αυτό είναι καλό για μας».

Για το γεγονός πως ο Ατρόμητος και στο παρελθόν παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά του Παπαπέτρου: «Είδατε τι έγινε… Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο».

Για τη χρησιμοποίηση του Χατζηισαΐα ως αμυντικό χαφ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ο Χατζηισαΐας έπαιξε σούπερ. Έχουμε ομοιογένεια και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί. Γενικότερα, το τρίγωνο Χατζηισαΐα, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον πηγαίνει καλά».

Για την απόκτηση του Κορτ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την απόκτηση του Κορτ. Μπορεί να παίξει box to box και είναι πολύ καλός στην τεχνική κατάρτιση. Μπορεί να βοηθήσει πολύ στην ομάδα. Νομίζω είναι πολύ σημαντικός παίκτης για το μέλλον».

Για τον Κατράνη: «Στον πρόεδρο και στον κ. Αγγελόπουλο».

Δέλλας: «Δίκαιη η ισοπαλία, καμιά καθυστέρηση»

Δεν… «Χ»αμογέλασαν Ατρόμητος και Παναιτωλικός αλλά το άθλημα (video)

Διαβάστε επίσης