Η δημοσίευση που κάνει θραύση για τη Μελάνια Τραμπ

Mια δημοσίευση για τη Μελάνια Τραμπ κάνει θραύση τις τελευταίες ώρες, αφού στο Twitter υπάρχουν και οι χρήστες εκείνοι που αναδεικνύουν την αστεία πλευρά των εκλογών στις ΗΠΑ.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο γάμος της με τον Ντόναλντ Τραμπ έχει μπει στο στόχαστρο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως περνάει σοβαρή κρίση, αφού εκείνη αρκετές φορές έχει δείξει να μη… συμπαθεί τον σύζυγό της.

Μάλιστα, σχολιάστηκε πως σε περίπτωση που ο νυν πρόεδρος δεν ανανεώσει τη θητεία του στον Λευκό Οίκο, τότε ανοίγει για την όμορφη Μελάνια ο δρόμος για το… διαζύγιο. Και το tweet που κάνει θραύση, έχει να κάνει με αυτό ακριβώς.

«Όταν πρέπει να αναβάλεις το διαζύγιό για τέσσερα ακόμη χρόνια, εξαιτίας Φλόριντα και Τέξας» γράφει ο χρήστης. Τα likes «έπεσαν» βροχή, τα retweets ήταν πολλά, ενώ άλλοι χρήστες κάτω από το post έκαναν τις δικές τους εκτιμήσεις για τον γάμο των Τραμπ.

Άλλοι ζητούν την «απελευθέρωσή» της τώρα, άλλοι να την «σώσουν» και άλλοι σχολιάζουν πως σε περίπτωση νίκης Τραμπ, τότε η Μελάνια θα κλάψει περισσότερο και από τους ίδιους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα