Η εκλογή που έφερε αγάπες! (Και όχι μόνο…)

Oι δύο άνδρες(Μαρτσούκος-Παλτόγλου) συναντήθηκαν σε χώρο στην περιοχή της Ηλιούπολης όπου έδωσαν τα χέρια

Η εκλογική διαδικασία στη SL2 για την ανάδειξη νέου προέδρου, είχε μεγάλες εντάσεις. Πέρα όμως απ’ τις εντάσεις, έδειξε και το άλλο της πρόσωπο! Αυτό που ενώνει άσπονδους εχθρούς χάριν της ψήφου.

Δυο εχθροί ήταν για πολλούς λόγους ο πρόεδρος του Αιγάλεω Άρης Παλτόγλου και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της διοργανώτριας Πέτρος Μαρτσούκος. Ο λόγος; Κάποια περίεργα περσινά αποτελέσματα του Αιγάλεω που έριξαν την ομάδα του Μαρτούκου, τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Γ΄ Εθνική. Πως γκένεν τούτο; που είχε πει παλαιότερα και ο Πατρίκ Ογκουνσότο; Το Αιγάλεω στον περσινό αγώνα με τον Διαγόρα με νίκη ή ισοπαλία έσωζε τον Αστέρα Βλαχιώτη κι έριχνε στη Γ΄ Εθνική τους Ροδίτες.

Το Αιγάλεω προηγήθηκε 1-0, αλλά τελικά έχασε-περιέργως κατά τον Μαρτσούκο-1-2.

Έκτοτε οι εκφράσεις του Μαρτσούκου για τον Παλτόγλου και το Αιγάλεω είχαν τέτοιο περιεχόμενο που ακόμη και οι συνάδελφοι του νέου προέδρου της Super league 2, στη λαχαναγορά θα κοκκίνιζαν.

Ένας λόγος για το μένος του Μαρτσούκου με τον Άρη Παλτόγλου ήταν ότι στο παιχνίδι του Αιγάλεω με τον Αστέρα στη Σπάρτη, παρά το γεγονός ότι το Αιγάλεω είχε προηγηθεί 0-1, έχασε τελικά 2-1. Στην ποδοσφαιρική πιάτσα τότε είχε συζητηθεί ότι ο Μαρτσούκος πήγε στο ημίχρονο έξω απ’ τα αποδυτήρια του Αιγάλεω και φώναζε: «Βγες έξω ρε να εξηγηθούμε».

Ο Άρης γενναίος και παλικάρι όπως είναι βγήκε και ξηγήθηκαν. Τελικά όμως οι εχθροπραξίες τελείωσαν την παραμονή των εκλογών, όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε χώρο στην περιοχή της Ηλιούπολης όπου έδωσαν τα χέρια και τα βρήκαν. Σε όλα…

Λέγεται ότι ο Μαρτσούκος δεν έδωσε μόνο το χέρι του…  Αλλά ότι αγκάλιασε τον Άρη κι έδωσαν όρκο αιώνιας φιλίας. Μέχρι που να ξαναβρεθούν αντίπαλοι λέμε εμείς…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα