Ιβάν σε Τσίπρα: «Άντε γεια!»

Αλήθειες που καίνε: Το πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΟΚ και όχι ο Τσίπρας – Η Νέα Τούμπα, που θα χτιζόταν επί ΣΥΡΙΖΑ, έμεινε στα λόγια – Το πρόστιμο της ΣΕΚΑΠ χαρίστηκε στους Ιάπωνες, όχι στον Ιβάν

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι προπονητής. Έχει μία ομάδα, με τερματοφύλακες, αμυντικούς, μέσους κι επιθετικούς. Ο Τσίπρας είναι προπονητής κι αυτός. Με υπουργούς και βουλευτές, αντί για παίκτες.

Έχει σέντερ φορ τον Τζανακόπουλο. Για να βάζει γκολ με το στόμα και να κλέβει την παράσταση, να κάνει δηλώσεις στα κανάλια. Δεκάρι – οχτάρι, ο Τσακαλώτος. Αυτός φτιάχνει όλο το παιχνίδι και συνάμα κόβει τις συντάξεις, φτιάχνει και έμμεσους φόρους. Καθαρός κόφτης, για να μαρκάρει τον Άδωνι, ο Πολάκης.

Κι έρχεται το ντέρμπι των ευρωεκλογών και χάνει 10-0 ο Τσίπρας. Μάλιστα. Κι εγώ δεν σου λέω να παραιτηθεί από προπονητής. Κι αυτό θα γίνει αν ξαναχάσει με τέτοιο βαρύ σκορ.

Άλλο θέλω να σου πω. Ο Άγγελος, που είναι το ίδιο παπατζής με τον Τσίπρα, έκανε αλλαγές με την Αρμενία. Άσχετα που ξανάχασε.  Δεν τράβηξε η ομάδα με την Ιταλία, έκανε αλλαγές. Ο Τσίπρας κατεβαίνει στο γήπεδο με την ίδια ενδεκάδα, που έχασε 10-0. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

Τώρα, αυτά που λέγονται στην πιάτσα ότι ο Τσίπρας κατεβαίνει με την ίδια ενδεκάδα γιατί πήρε το ΟΚ ότι θα του βρουν καινούργιο ΑΦΜ από άλλο κόμμα για να φτιάξει κυβέρνηση, αν ο Μητσοτάκης δεν πάρει αυτοδυναμία, είναι άλλο πράγμα.

Όπως ο Μπέος, δηλαδή, που δέχεται προτάσεις για να πουλήσει τον ΑΦΜ στον Ηρακλή ή στον Απόλλωνα Σμύρνης, έτσι και του Τσίπρα του είπανε ότι θα του βρούνε ΑΦΜ από το ΚΙΝΑΛ. Κάτι έγραψε στα πονηρά ο Τριανταφυλλόπουλος, απαντώντας στον Χατζή στο twitter.

Και δεν υπάρχει κανένα θέμα, λέω εγώ. Όπως ο Τσίπρας έκανε πολλές μεταγραφές από άλλες ομάδες, έτσι μπορεί να αγοράσει ολόκληρες τις ομάδες. Γι’ αυτό και παρατάσσει την ίδια ενδεκάδα στο γήπεδο.

Ο Αλέξης δεν έχει χαμπάρι από κοουτσάρισμα. Ο Αλέφαντος, για παράδειγμα, θα πετούσε έξω από την κυβέρνηση τέσσερις-πέντε παίκτες, μόλις θα είχαν ανακοινωθεί τα exit poll, δεν θα περίμενε τα τελικά αποτελέσματα.

Τέλος πάντων, παίχτηκε ένα έργο με τη ΣΕΚΑΠ. Ο Τσίπρας άφησε να σέρνεται ότι χάρισε τα χρέη του Ιβάν. Κανένα χρέος δεν χάρισε, σου λέω εγώ, σε κανέναν Ιβάν. Η ΣΕΚΑΠ έχει πωληθεί σε Ιάπωνες, άρα το χάρισμα έγινε σε αυτούς και όχι στον Ιβάν.

Και μην πει κανένας, τότε γιατί έγινε ολόκληρη φασαρία, ότι έγινε στη ζούλα χάρισμα στον Ιβάν. Αυτό ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ. Να γίνει φασαρία ότι ο πρωθυπουργός συνεχίζει να στηρίζει την ΠΑΟΚάρα και γι’ αυτό υποτίθεται ότι χαρίζει τα χρέη στον Ιβάν. Είπαμε, ο Αλέξης ψάχνει με το τουφέκι τις ψήφους.

«Δολώνει» λοιπόν τον λαό του ΠΑΟΚ, μήπως του βγει. Γιατί με τον Ιβάν τα ’χει σπάσει. Πήρες χαμπάρι τι έγινε την περασμένη Τρίτη στο OPEN του Σαββίδη;. Να σ’ το πω εγώ.

Πάει καλεσμένη στου Γιακουμή και στης Κάντζου μία Ευαγγελία Καρακώστα. Υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συστήνεται. Μία Τασία προς το καλύτερο είναι η Βαγγελιώ. Και τους πλακώνει στα μπινελίκια, ότι είναι ψεύτες στο κανάλι του Σαββίδη.

Όπως το ακούς. Ψεύτες τους ανέβαζε, ψεύτες τους κατέβαζε. Μιλάμε ότι μία δεν έπιανε μπροστά της η Γεωργία Βασιλειάδου με τη Μαίρη Αρώνη και τη Σαπφώ Νοταρά μαζί. Τέτοιο καλαμπούρι. Τούρμπο τον έκανε τον Γιακουμή.

Και στο καπάκι, βγαίνουν ο Χασαπόπουλος με τον Σαραντάκο και αρχίζουν τις ειρωνείες για τον Τσίπρα, που είπε ότι θα δημιουργήσει 500.000 νέες θέσεις εργασίας, άμα ξαναβγεί. Και γιατί μόνο 500.000 κι όχι ένα εκατομμύριο, τον χλεύασε ο Χασαπόπουλος.

Άπαξ κι ήταν δασκαλεμένοι, λάου-λάου και με το μαλακό θα την πηγαίνανε και την κυρα-Βαγγελιώ, αλλά και τον Τσίπρα. Γι’ αυτό σου λέω ότι ο Ιβάν δεν ζήτησε τίποτα από τον Τσίπρα. Γιατί τα σπάσανε. Μόνο η «Α» το έγραψε αυτό.

Ο Τσίπρας, όμως, αφού είδε ότι στη Θεσσαλονίκη δεν έπιασε ούτε το 20%, το παίζει και ό,τι του κάτσει.  Μιλάμε ότι ο Αλέξης έχει καταπέσει πολύ. Δεν βάζει μυαλό με τα χαστούκια που τρώει. Όπως όταν έκανε το κόλπο με το tweet.

Το οποίο δεν έπιασε, τον γράψανε κανονικά οι ΠΑΟΚτσήδες. Που στην ουσία τούς έλεγε ότι αυτός τους πήρε το πρωτάθλημα κι όχι η ομαδάρα που έφτιαξε ο Λουτσέσκου. Τους ξεφτέλισε κι έκατσε απάνω στο παγωτό στις ευρωεκλογές.

Το κατάφερε κι αυτό ο Αλέξης με τις κουτοπονηριές του ότι αυτός πήρε το πρωτάθλημα. Τώρα, θα πεις, ο λαός είναι σαν την πλαστελίνη. Τον κάνεις όπως θέλεις.

Το δήλωσε κι αυτός ο αριστερός Βούγιας. Δεν τα βάζεις με τον ΠΑΟΚ, σου λέει ο Σπυρίδων. Για τον Ταχιάο το είπε, που πήγε κόντρα μανίκι στον ΠΑΟΚ προεκλογικά. Ο Τσίπρας το κατάφερε κι αυτό, ρε φίλε. Να υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ και να μην τον ψηφίζουνε οι ΠΑΟΚτσήδες.

Βέβαια, η «Α» το είχε γράψει ότι ο Τσίπρας θα έπαιρνε το μακρύτερο. Άπαξ και ξεπουλάς τη Μακεδονία και σφάζεις στο γόνατο τους Μακεδόνες, θα το βρεις μπροστά σου.

Και τώρα τρέχει και περνάει τροπολογίες και καλά δήθεν υπέρ του Ιβάν για τη ΣΕΚΑΠ, μήπως και το γυρίσει. Δεν γυρίζει το έργο. Αυτό το έργο ούτε η Λίβερπουλ δεν μπορεί να το γυρίσει.

Και τώρα που το θυμήθηκα. Με τη νέα Τούμπα τι γίνεται; Πότε θα μπούνε οι μπουλντόζες να την γκρεμίσουνε για να φτιάξουνε την καινούργια; Στον Βοτανικό, έτσι κι ο ΣΥΡΙΖΑ έμενε μέχρι τον Οκτώβριο, θα το είχανε φάει το θεμέλιο οι μπουλντόζες. Έτσι είπε ο ξάδερφος Γιωργάκης (γιος του Ηρακλή) Τσίπρας.

Μιλάμε για παραμύθι από το πρώτο ράφι ο Γεώργιος Τσίπρας, ξάδερφος του Αλέξη. Ποιος Μαυρογιαλούρος και παπαριές. Βουλευτής Καλοχαιρέτας ο ξάδερφος Τσίπρα. Ετελείωσε, σου λέει, ο Βοτανικός. Ετελείωσε, όπως έλεγε ο βουλευτής Καλοχαιρέτας.

Κι απορώ, δηλαδή, πώς και δεν το σκέφτηκε αυτό ο Αλέξης, να στείλει τον ξάδερφο στη Θεσσαλονίκη να πάρει μέτρα για τη νέα Τούμπα, όπως στον Βοτανικό.

Μέχρι να έλεγαν κύμινο οι ΠΑΟΚτσήδες, θα το έχτιζε ο γήπεδο ο ξάδερφος. Είναι ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ του ΣΥΡΙΖΑ ο ξάδερφος. Εξαφανίζει και φτιάχνει γήπεδα στο λεπτό

Πάμε παρακάτω. Ο Σαββίδης την έκανε από τον Πούτιν της Ελλάδας. Μάλιστα. Πολιτικό ον είναι ο Ιβάν. Κι επιχειρηματίας. Δεν μπορεί να πάει με τον Βαρουφάκη, ούτε με το ΚΙΝΑΛ ή τον Βελόπουλο. Με τον Μητσοτάκη θα πάει. Όπως το ακούς.

Τις έχει πάρει τις αποφάσεις του ο Ιβάν. Τώρα, αν ο Καραπαπάς του έκανε επίθεση, κανένα πρόβλημα. Άλλο το ποδόσφαιρο, άλλο η μπάλα με την πολιτική, μην τα μπερδεύουμε. Εδώ ολόκληρη ΕΠΟ πάει στον Μητσοτάκη και δεν θα πήγαινε ο Σαββίδης;

Να το τελειώσουμε. Ο Ιβάν θα πιει το αμίλητο νερό μέχρις τις εκλογές. Πάνε εκείνες οι εποχές που έλεγε ότι ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός κι ότι ο Τσίπρας είναι Πούτιν. Είδε ότι άλλαξε το έργο.

Τότε, του έκανε ο Τσίπρας. Μόλις έγινε το μπαμ με την απέλαση Ρώσων διπλωματών και βγήκαν κάτι μυστικά προς τα έξω για λαδώματα στους Σκοπιανούς και τα ρέστα, τότε αποτραβήχτηκε ο Ιβάν.

Δεν μπορεί να παίξει τέτοια παιχνίδια. Το πολύ-πολύ να πληρώνει κανένα φράγκο για να πάρει καμιά ψήφο από τους προέδρους ΕΠΣ. Μέχρι εκεί. Το άλλο το παιχνίδι το παίζουν οι Αμερικανοί, που είναι άριστοι στο πόκερ. Ο Σαββίδης είναι για καμιά δηλωτή, δεν πάει παραπάνω.

Έχει πλάκα, πάντως, αυτές τις μέρες μετά τις ευρωεκλογές στη Θεσσαλονίκη. Όλοι θέλουνε να μιλήσουνε με τον Ιβάν. Με φωτογραφία, βέβαια. Για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λέω.

Όλοι βάζουνε λυτούς και δεμένους. Μέχρι και δημοσιογράφους από το Σαββιδοτεχνείο βάζουνε μέσον για μια selfie με τον Ιβάν. Μία φωτογραφία να βγάλω, σου λέει ο άλλος, και βγαίνω βουλευτής. Πάει να πει ότι με γουστάρει ο Ιβάν, οπότε θα δει τις φωτογραφίες ο λαός του ΠΑΟΚ και θα έχω μεροκάματο για τέσσερα χρόνια.

Θα κάνω και δηλώσεις κάθε μέρα, κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ κι ότι συμμάχησαν η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στο περπατητό θα βγω βουλευτής. Είπαμε, όμως, ο Ιβάν δεν παίζει με τον Αλέξη, γιατί ο «σκαφάτος» τα τίναξε τα πέταλα στην πολιτική. Χαίρετε.

Εντολή Ιβάν στο Σαββιδοτεχνείο

Όπως θα διαβάσετε στη διπλανή στήλη, ο Ιβάν Σαββίδης αποτραβήχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα και ζύγωσε στον Μητσοτάκη. Μάλιστα. Δόθηκε εντολή και στο Σαββιδιτεχνείο να απέχει από την προεκλογική περίοδο, να μη χρωματιστεί, όπως έγινε με τις ευρωεκλογές.

Έτσι και δεις, δηλαδή, τι γράφανε πριν από τις ευρωεκλογές κατά του Μητσοτάκη και τι δεν γράφουνε τώρα, το καταλαβαίνεις ότι ο Ιβάν τους ευνούχισε. Κι επάνω που είχανε βρει τη χαρά τους, δηλαδή, τους ήρθε η κοτρόνα στο κεφάλι.

Για τον Μαρινάκη, όμως, κανένα πρόβλημα. Συνεχίζουν να γράφουν τις παπαριές τους ότι έχει συμμαχήσει με τον Μελισσανίδη. Σε όλα τα επίπεδα. Που δεν ισχύει, βέβαια. Έχει πλάκα, όμως, το ψυχολογικό τραλαλά των Σαββιδοτεχνών. Γράφουνε για τον Τσίπρα λες και κρατάνε την αναπνοή τους.

Μαγκιά ΠΑΟΚτσήδων με τα γκράφιτι

Μεγάλη μαγκιά είναι αυτό που πάνε να κάνουνε οι ΠΑΟΚΤτσήδες σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων της πόλης. Να πάνε, δηλαδή, να καθαρίσουνε όλα τα γκράφιτι από τα ιστορικά μνημεία. Άπαξ και γίνεται ένα καλό πράγμα, πρέπει να λέγεται. Κι όχι να νομίζουν οι ΠΑΟΚτσήδες ότι έχουμε καμιά εμπάθεια. Μαγκιά τους είναι αυτό.

Πάει ο άλλος ο μαλάκας και γράφει μαλακίες επάνω στο άγαλμα του Αριστοτέλη. Ρε νούμερο, ξέρεις ποιος είναι ο Αριστοτέλης; Ολόκληρη την ανθρωπότητα την έμαθε να σκέφτεται ο Αριστοτέλης, κύριε μαλάκα. Κι αντί να φεύγεις εκατό μέτρα μακριά από το άγαλμα, πας και γράφεις τη μαλακία σου.

Γράφεις ΠΑΟΚ, Άρης και ό,τι σου κάτσει εκείνη τη στιγμή στην γκλάβα. Γι’ αυτό λέω ότι είναι τεράστια μαγκιά αυτό που κάνουνε οι ΠΑΟΚτσήδες. Και που τα πληρώνει ο Ιβάν, μαγκιά του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα