«Και η υγεία τελικά… αλλάζει με K2»  

Χωρίς να παραγνωρίζει τη συμβολή της κλασικής ιατρικής στην υγεία του πληθυσμού παγκοσμίως, ο ιδρυτής της Κ2 Health products, Κώστας Παππάς, εξηγεί στην «Α» ότι «τις τελευταίες δεκαετίες παραβλέφθηκε –σκόπιμα– η ικανότητα του ανθρώπινου σώματος να αυτοθεραπεύεται»

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα παγκόσμιο κίνημα γύρω από την εναλλακτική ιατρική. Και αυτό στην προσπάθεια αποφυγής –όσο το επιτρέπει η σωματική κατάσταση του κάθε ανθρώπου– φαρμάκων που μπορεί να έχουν πάμπολλες παρενέργειες, χωρίς να παραγκωνίζεται βεβαίως η κλασική ιατρική. Πόσοι όμως γνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος οργανισμός έχει τη δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται;

Επιμέλεια: Καίτη Νικολοπούλου

Βρεθήκαμε στον χώρο της εταιρείας Κ2 Health products, που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό (Καποδιστρίου 2, τηλ. 210-2919641, διακόσια  μόλις  μέτρα από το μετρό Εθνικής Άμυνας), και μιλήσαμε με τον ιδρυτή της, κ. Κώστα Παππά.

«Προ πολλών δεκαετιών πηγαίναμε σαν το… σκυλί στ’ αμπέλι. Πόσοι δεν χάθηκαν από φυματίωση, πόσοι δεν χάθηκαν από σκωληκοειδίτιδα, πόσοι από απλή γρίπη, πόσοι πέθαναν στη γέννα – οι ίδιοι ή οι μητέρες τους…» άρχισε να μας εξηγεί. «Ήρθε όμως η πρόοδος της ιατρικής και η κατάσταση άλλαξε. Πόσοι και πόσοι συγγενείς και φίλοι δεν έχουν γλιτώσει το μοιραίο από το επιδέξιο νυστέρι κάποιου χειρουργού, πόσοι και πόσοι δεν έσωσαν τη ζωή τους με την πενικιλίκη και μετά με πιο προηγμένα φάρμακα και μηχανήματα…»

Μετά τη μικρή αλλά ουσιαστική αναδρομή, ο κ. Παππάς ήρθε στο προκείμενο: «Ωστόσο, τις τελευταίες δεκαετίες παραβλέφθηκε –σκόπιμα– η ικανότητα του ανθρώπινου σώματος να αυτοθεραπεύεται, και μάλιστα γρήγορα, αν του δοθούν οι κατάλληλες συνθήκες. Διότι το εμπόριο της εγχείρισης, οι καισαρικές τομές  (ακόμη κι όταν μπορούν να αποφευχθούν), τα χιλιάδες  χάπια τον χρόνο που καταναλώνει ο μέσος ηλικιωμένος, οδηγούν στην κερδοφορία κάποιους και στην ταλαιπωρία κάποιους άλλους. Ήδη από το 1981 η ΝΑΣΑ κι ο Αμερικανικός Ιατρικός Σύλλογος αναφέρθηκαν στην ουσιαστική   δράση της υπέρυθρης ακτινοβολίας και των αρνητικών ιόντων  πάνω σε παθήσεις καρδιολογικές, μυοσκελετικές και πολλές άλλες. Τα μηχανήματα αυτά όμως τότε ήταν μεγάλα και δεν προορίζονταν για ιδιώτες», μας διευκρινίζει.

Μόνο που τα πράγματα πλέον άλλαξαν. Πώς;

«Το διαφορετικό σήμερα είναι ότι  τα μηχανήματα K2 προορίζονται για οικιακή χρήση. Με την απόλυτα προηγμένη τεχνολογία τους, επιδρούν βαθιά στο κύτταρο και “ξυπνούν” τη λειτουργία του. Όταν το κύτταρο λειτουργεί σωστά, οι μισές και παραπάνω ασθένειες εξαφανίζονται! Βέβαια, πολλές ασθένειες έχουν ως αιτία προβλήματα στη σπονδυλική στήλη. Μια σωρία προβλημάτων βοηθιέται και επιλύεται με την ειδική τεχνολογία θέρμανσης της σπονδυλικής στήλης και ταυτόχρονης αποσυμπίεσης των χόνδρων με την ειδική κλίνη για τη σπονδυλική στήλη».

Κάνοντας μια μικρή βόλτα στον χώρο της εταιρείας διαπιστώσαμε ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονταν ξαπλωμένοι στα ειδικά αυτά μηχανήματα-στρώματα, επιδοκιμάζοντας τα λεγόμενα του κ. Παππά.

«Πράγματι», μας λέει εκείνος, «στην Κ2 δεχόμαστε καθημερινώς δωρεάν επισκέπτες, οι οποίοι βλέπουν μόνοι τους, μέσα από την προσωπική τους εμπειρία, το τι μπορούν να κάνουν τα μηχανήματά μας  για το πρόβλημα που τους απασχολεί.  Μπορεί κάποιος πράγματι να έρχεται κάθε μέρα στον φιλόξενο χώρο μας στο Νέο Ψυχικό, και να δοκιμάζει το μηχάνημα που είναι κατάλληλο για την πάθησή του. Μετά από λίγες ημέρες, συνήθως, παρουσιάζεται βελτίωση η οποία εκπλήσσει και τον ίδιο. Συνεχίζει λίγο ακόμη και βλέπει κι άλλη βελτίωση. Μετά γνωρίζει καλά πια τι έκανε το συγκεκριμένο μηχάνημα για την  πάθησή του και αποφασίζει, αν επιθυμεί, να το αποκτήσει στο σπίτι του. Αν το πρόβλημα είναι σοβαρό, χρειάζονται περισσότερες από μία φορές την ημέρα χρήσεις του μηχανήματος για καλύτερα αποτελέσματα. Γι’ αυτό και οι επισκέπτες, συνήθως, αποκτούν το κατάλληλο γι’ αυτούς μηχάνημα στο σπίτι τους κάποια στιγμή. Αποκτούν το μηχάνημα  που έχουν ήδη δοκιμάσει αρκετά και είδαν τα αποτελέσματα ξεκάθαρα πριν προβούν στην κίνηση αγοράς του».

Κλείνοντας την περιήγησή μας στον ευχάριστο χώρο τής Κ2, ο κ. Παππάς μας καλεί να επισκεφθούμε ξανά τον χώρο του, με το ευγενέστατο προσωπικό, καθώς «η περιποίηση, το κέφι και η φροντίδα τού επισκέπτη είναι η σημαία της εταιρείας. Ύψιστος σκοπός η υγεία, με αγάπη και εξυπηρέτηση», όπως μας επισημαίνει. Και όχι αδίκως.

 Αιτίες ατονίας του οργανισμού και θεραπευτικές δυνατότητες

Κάθε σώμα έχει τη δυνατότητα αυτοΐασης, αρκεί να του αυξήσουμε τους μηχανισμούς που ήδη έχει γι’ αυτόν τον σκοπό. Όμως, αυτοί οι μηχανισμοί ατονούν κυρίως εξαιτίας:

– Της φτωχής διατροφής σε μικροθρεπτικά στοιχεία,

– Του ψυχολογικού στρες λόγω επαφής με ακατάλληλους ανθρώπους,

– Της αύξησης τοξικότητας στις τροφές και στο νερό: φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα, τεχνητές χημικές ενώσεις στις οποίες δεν μπορεί να αντεπεξέλθει καλά το σώμα.

Τα μηχανήματα αυτά της Κ2 διαθέτουν φυσικά πετρώματα με θεραπευτικές ιδιότητες, αρνητικά ιόντα και υπέρυθρη ακτινοβολία, και βοηθούν σε πάμπολλες περιπτώσεις, όπως: Aποκατάσταση χόνδρων στις αρθρώσεις και γενικώς βλάβες αρθρώσεων, σε νευρολογικές παθήσεις όπως νόσος του πάρκινσον, σκλήρυνση κατά πλάκας, πολυνευροπάθεια, στον σακχαρώδη διαβήτη, αρθριτικά, ρευματισμοί, γαστρεντερικά προβλήματα, υπέρταση, μείωση χοληστερίνης, ΧΑΠ, και σε πολλές άλλες παθήσεις, επιφέροντας ακόμη και πλήρη αποκατάσταση του οργανισμού σε αρκετές από αυτές.

Διαβάστε επίσης