Καμία δέσμευση από τους λοιμωξιολόγους για σέντρα σε SL2 και FL

Τηλεδιάσκεψη των φορέων του ποδοσφαίρου με το υπουργείο Υγείας και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, πραγματοποιήθηκε σήμερα με αντικείμενο την έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.

Η Ένωση SL2-FL μετέφερε το πάγιο αίτημά της να ξεκινήσουν τα δύο πρωταθλήματα, αλλά όπως ήταν εύλογο δεν υπήρξε κάποια επίσημη θέση από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, προκειμένου οι ομάδες σε πρώτη φάση να επιστρέψουν στις προπονήσεις και μετέπειτα να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς περί τα τέλη Δεκέμβρη ή αρχές Ιανουαρίου.

Οι ομάδες θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες προετοιμασίας για την πρώτη σέντρα σε SL2 και FL, επομένως αν η κατάσταση με την πανδημία στη χώρα παραμείνει σταθερά, τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κυλήσει ξανά η μπάλα στις δύο κατηγορίες  στις αρχές του νέου έτους.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της SL1, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, o Λεωνίδας Λεουτσάκος από την Ένωση SL2-FL, ο Γιώργος Μπαντής από τον ΠΣΑΠ και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος.

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση SL2-FL αναφέρει τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τους κ.κ. Ευάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή. Οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας ανέλυσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για την ανάγκη έναρξης των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στην Super League 2 και τη Football League και αναμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής. Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή για την ακρόαση και ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα δώσει τέλος στην αναμονή 32 ΠΑΕ και 2000 οικογενειών που μετέχουν στα πρωταθλήματα».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα