Καστανίδης: Θέλει την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ και του πράσινου ήλιου

Ο πρώην υπουργός τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του ΠΑΣΟΚ, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Υπέρ της επιστροφής του ΠΑΣΟΚ, αντί ΚΙΝΑΛ, αλλά και της επιστροφής του πράσινου ήλιου, τάχθηκε ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης, σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο iEidiseis, ο Χάρης Καστανίδης αφήνει ανοικτό και το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. «Δεν θα σας απαντήσω με τη φωνή του αποφασισμένου, μα με το στίχο του Σαίξπηρ. Θα καταλάβετε, «αν μπορείτε σεις να ιδείτε μες στου καιρού τον σπόρο», είναι η απάντησή του στο σχετικό ερώτημα.

Όσο για την επιστροφή της ονομασίας ΠΑΣΟΚ, αντί ΚΙΝΑΛ, ο κ. Καστανίδης αναφέρει:

«Ναι, θέλω την επιστροφή του ιστορικού ακρωνυμίου μας (ΠΑΣΟΚ) στον τίτλο της δημοκρατικής παράταξης, γιατί αυτό θα προσδώσει στο Κίνημα Αλλαγής το βάρος μιας μεγάλης πολιτικής κληρονομιάς και της πίστης σε μια ανάλογη συνέχεια. Ναι, θέλω την επιστροφή των πολιτικών σημάτων και των διακριτικών μιας σπουδαίας πολιτικής δύναμης που άλλαξε τη χώρα, για να μας θυμίζουν την υποχρέωσή μας να την αλλάξουμε και πάλι και να μην μας επιτρέπουν να αρκούμαστε στα λίγα της σήμερον.

Η επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι η επιστροφή στο μεγαλείο μιας παρελθούσας εποχής, είναι η καταβύθιση στην ιδεολογική σου ύπαρξη και στην ιστορική συνείδηση της παράταξης, για να αναδυθείς ξανά στην επιφάνεια εξοπλισμένος με όλα τα εφόδια που θα σου επιτρέψουν να συντάξεις και πάλι το μέλλον της χώρας, διακηρύσσοντάς το απ’ όλες τις ακρώρειες της επικράτειας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα