ΚΚΕ (μ-λ): Στον Βόρειο Τομέα (Β1) της Β’ Αθηνών κατεβαίνει υποψήφιος ο Γιάννης Βάρλας

Με κεντρικό σύνθημα «Οι αυταπάτες γκρεμίζονται – Η επίθεση συνεχίζεται. Οργάνωση και αντίσταση ο δρόμος του λαού» το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Τα ψηφοδέλτιά του απαρτίζουν εργαζόμενοι και άνεργοι, νεολαίοι και συνταξιούχοι, όλοι άνθρωποι του μόχθου και του αγώνα, γνωστοί από τη σταθερή και αποφασιστική τους συμμετοχή στις μάχες για το μεροκάματο, για τα δικαιώματα σε σπουδές, ασφάλιση, περίθαλψη, γενικότερα για το δίκιο του κόσμου της δουλειάς. Γνωστοί από τους αγώνες τους ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστικοποίηση, ενάντια στις βάσεις και τον πόλεμο, ενάντια στην εξάρτηση και τον ιμπεριαλισμό. Συναγωνιστές που με τη δράση τους υπηρετούν τη μόνη απελευθερωτική προοπτική, αυτήν της ανεξαρτησίας και του σοσιαλισμού.

Και πάνω απ’ όλα, το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με στόχο να βαθύνει τις σχέσεις του με το λαό, τη νεολαία και τους εργαζόμενους. Και τους καλεί όχι μόνο να το στηρίξουν εκλογικά, αλλά, κύρια, να είναι μαζί του από την 8η Ιούλη για να παλέψουν από κοινού ενάντια στην νέα επίθεση που θα έρθει.

Υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ) στην Β1 εκλογική περιφέρεια Βόρειου Τομέα Αθηνών είναι ο Γιάννης Βάρλας.

O Γ. Βάρλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απόφοιτος του Βιολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, ζει και δουλεύει ως ιδιωτικός υπάλληλος στην Αθήνα. Συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα μέσω των Αγωνιστικών Κινήσεων Φοιτητών.

Έχει μόνιμη και συνεχή παρουσία σε τοπικές και κεντρικές κινητοποιήσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ(μ-λ). Είναι μέλος του Συντονιστικού της Λαϊκής Αντίστασης – ΑΑΣ.

Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

 

 

Διαβάστε επίσης