Κλειδί ο Μιγκέλ Μεγιάδο στον ΟΦΗ

Παίκτης κλειδί για τον ΟΦΗ αποδεικνύεται ο Μιγκέλ Μεγιάδο. Ο Αργεντινός χαφ αποδεικνύεται αναντικατάστατος, καθώς χωρίς αυτόν ο ΟΦΗ που είχε δημιουργήσει πολύ καλές εντυπώσεις, έκανε δύο ήττες στη σειρά στη Super League 1 και τρεις συνολικά με αυτή του Κυπέλλου στην Καβάλα.

Ο Μεγιάδο είναι εκείνος που καλύπτει τους χώρους, πάει πρώτος στην μπάλα, έχει κλεψίματα, μαρκάρει. Σε αυτό τον ΟΦΗ που παίζει με δυο δεκάρια ως οκτάρια στα χαφ (Ναμπί και Νέιρα), ο Μεγιάδο μοιάζει υπεραπαραίτητος. Στη Λάρισα ο ΟΦΗ δέχτηκε για πρώτη φορά τρία γκολ, ενώ στο εντός με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν λίγες οι φάσεις μπροστά από τα καρέ του Σωτηρίου. Ο 32χρονος τερματοφύλακας ωστόσο βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και κράτησε το ματς στο 0-1.

Ο Μεγιάδο θα επιστρέψει τον Δεκέμβριο και αυτό σημαίνει πως οι Κρητικοί θα πρέπει να πορευτούν για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμα χωρίς αυτόν. Το αρνητικό είναι πως δεν υπάρχει άλλος παίκτης με τα ίδια χαρακτηριστικά. Αυτό κάνει ακόμα πιο αισθητή την απουσία του πρώην χαφ της Τσικαρίτα Τζούνιορς.

Διαβάστε επίσης