Κουρτουά: «Είμαι άνθρωπος όχι ρομπότ»

«Ένιωθα ότι δεν με υπολογίζουν»

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Τιμπό Κουρτουά αναφέρθηκε στην αποχή του από τον αγώνα της εθνικής Βελγίου με την Εσθονία για τα προκριματικά, όταν έμαθε πως αρχηγός έγινε ο Ρομέλου Λουκάκου και όχι ο ίδιος.

«Όλοι έχουν άποψη για αυτό το θέμα και αυτό είναι φυσιολογικό. Αλλά νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι δεν κατάλαβαν για ποιο πράγμα μιλούσα. Δεν είχε να κάνει τόσο με το ποιος θα είναι αρχηγός. Εκείνο το διάστημα υπήρξε ελάχιστη ή καθόλου συζήτηση μαζί μου. Ένιωθα ότι δεν με υπολογίζουν. Ίσως πήρα μία απόφαση πολύ γρήγορα, αλλά είμαι απλώς ένας άνθρωπος με συναισθήματα, δεν είμαι ρομπότ», τόνισε.

Ο ίδιος δεν κλείνει πλέον την πόρτα στην εθνική του ομάδα, αλλά αναμένεται να χάσει το Euro καθώς αναρρώνει από ρήξη χιαστού. «Ακόμη κι αν έπαιζα σε ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ μέχρι το τέλος της σεζόν, αυτό δεν θα σήμαινε ότι θα ήμουν 100% έτοιμος για το Euro. Θα παρακολουθώ τα παιχνίδια της εθνικής, όπως έκανα μέχρι τώρα. Ελπίζω να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται. Το 2018 είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι στιγμής να κατακτήσουμε έναν τίτλο, μήπως πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο αυτή τη φορά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα