Λύτρας: Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, θα υποβάλλει νέο αίτημα αποφυλάκισης

"Παρά την σύλληψη νέων προσώπων και νέων στοιχείων  στη δικογραφία, ουδέν στοιχείο έχει προκύψει σε βάρος της"

Νέα αίτηση άρσης της προσωρινής της κράτησης της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, θα υποβάλλει ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Επιπλέον, ενημερώνει για τις νέες συλλήψεις που έγιναν, καθώς και την επκείμενη έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και για άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Η δήλωση του κ. Λύτρα:

«Όπως ενημερωθήκαμε σήμερα πραγματοποιήθηκε σύλληψη πέντε έτερων προσώπων, κατηγορούμενων για εμπλοκή τους στην υπόθεση της 12χρονης, οι οποίοι και κλήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθούν.

Είναι δεδομένο πως επίκειται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και κατά άλλων προσώπων εμπλεκομένων στην υπόθεση της 12χρονης, ενώ θα πρέπει να διερευνηθεί και αν υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα των ήδη κατηγορούμενων. Η εντολέας μας αναμένει από τις αρμόδιες αρχές να πράξουν τα απαραίτητα για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η εντολέας μας εμμένει στην αθωότητα της. Παρά την σύλληψη νέων προσώπων εμπλεκόμενων στην υπόθεση και παρότι νέα στοιχεία έχουν εισφερθεί στην δικογραφία, ουδέν στοιχείο έχει προκύψει σε βάρος της μητέρας. Θα υποβάλλουμε εκ νέου αίτηση άρσης της προσωρινής της κράτησης. Επαναλαμβάνουμε δε ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με πλειοψηφία αποφάσισε να μην άρει την προσωρινή της κράτηση, ενώ η Εισηγήτρια με εκτενές και αιτιολογημένο σκεπτικό και αναλύοντας διεξοδικά το αποδεικτικό υλικό, είχε την άποψη ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα