Μετατέθηκε η σέντρα στη SL2 για την 1η Νοεμβρίου λόγω ασυμφωνίας με την ΕΡΤ

Ψάχνει τηλεοπτικά δικαιώματα η Super league 2 και λόγω αδυναμίας να συμφωνήσει με την ΕΡΤ μετέθεσε τη σέντρα για την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 αντί για το διήμερο 24-25/10 που είχε αρχικά οριστεί η 1η αγωνιστική…

Η δε Football League, αποφασίσθηκε να ξεκινήσει στις 7 Νοεμβρίου, αλλά χωρίς να καθοριστούν οι όμιλοι, μετά και τη νέα δικαστική κίνηση της Νίκης Βόλου που τώρα ζητά να μην ανέβει η Σαντορίνη και να υποβιβασθούν οι Καλαμάτα, Τρίγλια, Ιάλυσος και Ασπρόπυργος.

Η Νίκη Βόλου, έστειλε επιστολή προς τη διοργανώτρια ζητώντας να γίνει εδώ και τώρα αύξηση των ομάδων της Super League 2 από 12 σε 14 ώστε να καταφέρουν από το… παράθυρο να ανέβουν μαζί με την Καβάλα. Το εν λόγω θέμα ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης και απορρίφθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. Ούτως ή άλλως με τελεσίδικη δικαστική απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο η σεζόν 2020-21 θα έχει 12 ομάδες.

Ομόφωνα αποφασίσθηκε να ζητηθεί από την ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών από την περσινή σεζόν, η οποία ελέω κορωνοϊού δεν ολοκληρώθηκε στη SL2 και τη FL, ενώ η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος θα είναι η «Nike Magia Elite».

Η ανακοίνωση των αποφάσεων από τη διοργανώτρια αναφέρει τα ακόλουθα:

«Τροποποιήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όσον αφορά στην άνοδο των ομάδων στην SL1 μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ένας απευθείας και ο δεύτερος θα δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με την 13η της SL1).

Αποφασίστηκε ομόφωνα η μετάθεση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για την 1η Νοεμβρίου 2020, εφόσον έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα