Μπέος: «Ούτε σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής τέτοιες μεθοδεύσεις»

Την δυσαρέσκειά του εξέφρασε με ποστάρισμα στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος αναφορικά στην απόφαση αναβολής της κλήρωσης των πλέι άουτ, έπειτα απ’ το ΔΣ της Super League.

Αναλυτικά το σχόλιο του Δημάρχου Βόλου, όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του στο Fafebook.

«Για όσους πιστεύουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο οι άνθρωποι που κρατούν τις τύχες του στα χέρια τους φροντίζουν, εμπράκτως, να τους διαψεύδουν. Δυστυχώς ο κατήφορος δεν έχει τέλος και πως αλλιώς θα μπορούσε να συμβαίνει όταν η ιδιοτέλεια και το μικροσυμφέρον υπερισχύουν του συλλογικού, κοινωνικού καλού.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την πραγματικά παράλογη και εξωφρενική απόφαση να γίνεται η κλήρωση για τα play offs και να αναβάλλεται η αντίστοιχη για τα play outs;

Ποιος μπορεί να είναι ο σοβαρός λόγος που επιβάλλει αυτή τη διακριτή και προφανώς μεροληπτική μεταχείριση, αν όχι τα συμφέροντα του παρασκηνίου, αυτά που οδήγησαν το ποδόσφαιρό μας στην ανυποληψία;

Δυστυχώς ούτε σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής τέτοιες μεθοδεύσεις και πρακτικές συμβαίνουν. Μόνο στη Ελλάδα του 2020 που όλοι θέλουν να σώσουν το ποδόσφαιρο και όλοι το απαξιώνουν και το ευτελίζουν. Δυστυχώς…».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα