«Μυρίζει» υποψηφιότητα Μπακογιάννη στην ΚΕΔΕ

Αρκετοί «γαλάζιοι» αυτοδιοικητικοί φαίνεται να θέλουν τον Κ. Μπακογιάννη, δήμαρχο Αθηναίων

Μακραίνει καθημερινά η λίστα των Δημάρχων ανά την Ελλάδα που παροτρύνουν τον Κώστα Μπακογιάννη να διεκδικήσει την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ). Ο απώτερος στόχος που τίθεται είναι η τοπική αυτοδιοίκηση, για την οποία δεν έγινε δυστυχώς καμία συζήτηση μεταξύ των κομμάτων στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, να έρθει ξανά στο προσκήνιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο σημερινός δήμαρχος της Αθήνας έχει διατελέσει Δήμαρχος Καρπενησίου αλλά και Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Απολύτως σημαντική, όμως, είναι και η διατήρηση της ενότητας στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στην ΚΕΔΕ όπως λένε από τον συγκεκριμένο χώρο, και ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί δήμαρχοι θέλουν τον Κώστα Μπακογιάννη, ως τον άνθρωπο που θα ενώσει τους «γαλάζιους» αυτοδιοικητικούς.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν πέσει πολλά τηλέφωνα σε δημάρχους για να στηρίξουν την υποψηφιότητα Μπακογιάννη ενώ και σε επίπεδο κυβέρνησης υπάρχει ενδιαφέρον για τις εκλογές του Οκτωβρίου και γίνονται συσκέψεις για να υπάρξει επαγρύπνηση στις οργανώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα