«Να σχηματιστεί φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ»

«Καλύψαμε απόσταση 20 μονάδων σε 40 ημέρες» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Προσέθεσε, μάλιστα, ότι η εκλογική αναμέτρηση προβλέπεται να είναι ντέρμπι και γι’ αυτό «δεν πρέπει να πάει καμία ψήφος χαμένη». «Το αποτέλεσμα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι θετικό για την παράταξή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαμιμίκος και παρατήρησε πως «στόχος είναι να είμαστε πρώτο κόμμα έστω και με μία ψήφο και να σχηματιστεί φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ».

Μάλιστα, ανακοίνωσε μια σειρά από δράσεις του κόμματός του για τις τελευταίες ώρες που απομένουν μέχρι την Κυριακή των εκλογών. Ο κ. Παπαμιμίκος εκτίμησε ότι η ΝΔ θα εκλογικούς αντιπροσώπους στο περίπου 80% των εκλογικών τμημάτων σε όλη τη χώρα. Ανέφερε, επίσης, ότι έχει δραστηριοποιηθεί ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ σε αυτές τις εκλογές δίνει βάρος στην αυτοοργάνωση των μελών. Για παράδειγμα υπάρχει η δράση «Μοιράσου τη διαδρομή και ψήφισε», με την οποία εθελοντικά όσοι μπορούν θα μεταφέρουν και άλλους ψηφοφόρους στον τόπο που ψηφίζουν.

Από την πλευρά του, ο γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ Κωνσταντίνος Κόλλιας έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία, μεταξύ άλλων, για τον αριθμό την εκλογικών κέντρων και των περιπτέρων της ΝΔ σε όλη τη χώρα.

Διαβάστε επίσης