Ο Χρήστου στα 1.500μ. ανοιχτής θάλασσας του Spetses Mini Marathon

Την πρώτη του επαφή με το νησί των Σπετσών, το οποίο χαρακτήρισε εντυπωσιακό, έχει εδώ και λίγες ώρες ο Απόστολος Χρήστου.

Ο δις «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. ύπτιο, συμμετέχει με την ομάδα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Charity4U» στο Spetses Mini Marathon και συγκεκριμένα στα 1.500 μέτρα ανοιχτής θάλασσας, αγώνισμα που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (6/10).

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στις Σπέτσες. Τόσο για τη διοργάνωση, όσο και σαν επισκέπτης. Οι πρώτες εικόνες είναι πολύ ευχάριστες. Μου αρέσει πολύ το νησί αλλά και η όλη διοργάνωση μέχρι στιγμής. Αύριο θα συμμετέχω στα 1.500 μέτρα με την ομάδα Charity4U, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που με στηρίζει μέχρι το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς του 2020. Η βοήθειά του είναι καθοριστική για την προετοιμασία μου και μέσω αυτής της διοργάνωσης, θέλω ν’ αναδείξω την προσπάθεια που κάνει και να κολυμπήσω για να ευχαριστηθώ τη διοργάνωση, αλλά και για να ζήσω την εμπειρία του Spetses Mini Marathon» είπε ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος παραδέχθηκε πως διοργανώσεις σαν αυτή που φιλοξενείται από σήμερα έως και την Κυριακή (7/10) στις Σπέτσες, φέρνουν περισσότερο κόσμο στην κολύμβηση, αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό: «Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες διοργανώσεις. Πόσο μάλλον όταν αυτές, χρόνο με τον χρόνο γίνονται μεγαλύτερες και αποκτούν τεράστια δυναμική. Οι μικροί αθλητές, μόνο κερδισμένοι βγαίνουν από τέτοιες εκδηλώσεις. Οι Σπέτσες αποτελούν πλέον πόλο έλξης για αθλητές κάθε επιπέδου και γι` αυτό οι συμμετοχές αυξάνονται. Εύχομαι η διοργάνωση να διατηρήσει τη δυναμική της και τα επόμενα χρόνια, για το καλό του ελληνικού αθλητισμού».

Ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης συμμετέχει και στο χορηγικό πρόγραμμα της ΟΠΑΠ ΑΕ με την επωνυμία «ΟΠΑΠ Champions» όπου ανήκουν 11 αθλητές διαφορετικών αθλημάτων, το οποίο όπως λέει χαρακτηριστικά «έχει ως στόχο ν’ αναδείξει τα αθλήματα και την προσπάθεια που κάνουν αυτοί οι αθλητές καθημερινά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την ΟΠΑΠ ΑΕ όσο και το Charity4U, γιατί λύνουν τα προβλήματα της καθημερινότητάς μου και με βοηθάνε να συγκεντρωθώ στο στόχο μου για να προπονηθώ απερίσπαστος, ξεχνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα