«Ο Καμμένος επέλεξε την καρέκλα αντί για τη Μακεδονία – Περιμένουμε μια ακόμη κωλοτούμπα»

Τα β΄΄ελη του στον Πάνο Καμμένο εκτόξευσε η Ν΄έα Δημοκρατία, δια στόματος του  αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

«Από τον κ. Καμμένο περιμένουμε άλλη μία κωλοτούμπα. Ο κ. Καμμένος έχει πει τέσσερις φορές ότι θα παραιτηθεί για το θέμα της Μακεδονίας, τέσσερις φορές έχει κρατήσει την καρέκλα του», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Έχει επιλέξει την καρέκλα αντί για τη Μακεδονία. Άρα, περιμένουμε μία ακόμη κωλοτούμπα. Σε κάθε περίπτωση όμως εάν έρθει το σενάριο της κυβέρνησης μειοψηφίας, εμείς το λέμε από τώρα, δεν έχει καμία νομιμοποίηση μία κυβέρνηση μειοψηφίας να δεσμεύσει τη χώρα, ειδικά στα εθνικά θέματα.

Πάντα υπάρχει η πρόταση μομφής στον σχεδιασμό μας. Είναι το έσχατο κοινοβουλευτικό εργαλείο για να μπορέσουμε να εμποδίσουμε τις εξελίξεις.

Εμείς έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών. Εδώ που έχουμε φτάσει όμως, ο μόνος τρόπος να μην περάσει η Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, είναι να πάμε σε εκλογές. Μόνο οι εκλογές μπορούν να εμποδίσουν την ψήφιση αυτής της συμφωνίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, μιλώντας στον «Real FM».

«Ο Καμμένος έχει κάποιους βουλευτές αυτή τη στιγμή, κάποιοι μπορεί να έχουν συμφωνήσει να πάνε στον Τσίπρα. Αυτή τη στιγμή η ΝΔ έχει 76 βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν φτάνουν για να μπλοκάρουν τη Συμφωνία των Πρεσπών», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο κ. Κυρανάκης.

Για την επίθεση του Ρουβικώνα στην Αμερικανική Πρεσβεία

Αναφερόμενος στην επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στην πρεσβεία των ΗΠΑ, ο κ. Κυρανάκης δήλωσε, «Υπάρχουν σαφείς σχέσεις μεταξύ τρομοκρατίας και Ρουβίκωνα. Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα από την χαλαρή βόλτα που έκανε ο Κουφοντίνας μαζί με τον αρχηγό του Ρουβίκωνα στην Αθήνα και μάλιστα σε δρόμους που είχαν δολοφονηθεί τα θύματά του.

Αυτά είναι ανήκουστα πράγματα και βλέπουμε την κυβέρνηση να είναι θεατής» σημειώνοντας ότι «το άσυλο της ανομίας στα πανεπιστήμια θα καταργηθεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα