Ο Μπαλοτέλι ανοίγει το δρόμο του Μήτρογλου

Η Μαρσέιγ κινείται (ξανά) για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Κώστα Μ΄ήτρογλου από την γαλλική ομάδα.

Ο Ιταλός διεθνής φορ έκανε, την περασμένη σεζόν, πολύ καλή χρονιά με τη Νις και η ομάδα της Μασαλίας προσφέρει 25 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του «σούπερ Μάριο».

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ ο γενικός διευθυντής της ομάδας της Μασαλίας, Αντονι Θουμπιθαρέτα, συναντήθηκε στο Παρίσι με τον μάνατζερ του Ιταλού σταρ, Μίνο Ραϊόλα, και συζήτησαν τις λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η οποία δεν αποκλείεται να αποτελέσει γεγονός την επόμενη εβδομάδα.
Μάλιστα τη φυγή του Μπαλοτέλι επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Νις, Ζαν Πιέρ Ριβέρ: «Νομίζω πως κάθε παίκτης που δεν είχε καλή προετοιμασία δυσκολεύεται αρκετά στο πρώτο μέρος της σεζόν. Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει φτάσει σε επιθυμητό επίπεδο από άποψη φυσικής κατάστασης, αλλά δεν σκοράρει. Αυτό τον έχει ρίξει ψυχολογικά. Ο Μάριο δεν έχει χάσει το ταλέντο του, όταν βρει πάλι τον παλιό του εαυτό, τότε όλοι θα κάνουν ουρά για να τον αποκτήσουν. Θεωρώ πως θα τελειώσει η συνεργασία μας στο τέλος της χρονιάς θα υπάρξουν προτάσεις και θα φύγει.»

Διαβάστε επίσης