Ο Μπέος υποδέχτηκε Μελισσανίδη-Κοπελούζο στη Σκιάθο

Κοινή παρουσία στο beach bar La Isla ιδιοκτησίας του γιου του Αχιλλέα Μπέου, είχαν ο Δήμαρχος του Βόλου και ισχυρός άνδρας της τοπικής ομάδας και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ηγέτης της ΑΕΚ, μαζί με τον Δημήτρη Κοπελούζο έφτασαν με τις θαλαμηγούς τους στο νησάκι Τσουγκριάς απέναντι από το λιμάνι της Σκιάθου. Οι τρεις άνδρες είχαν εκτενή συζήτηση, με κύριο άξονα τα ποδοσφαιρικά θέματα.

Ο Αχιλλέας Μπέος δημοσιοποίησε τη συνάντηση αναφέροντας: «Πολλοί οι φίλοι που καθημερινά απολαμβάνουν τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές του Τσουγκριά και τις υπηρεσίες του beach bar – restaurant La Isla. Ανάμεσά τους σήμερα δυο από τους πλέον επιφανείς Ελληνες επιχειρηματίες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Δημήτρης Κοπελούζος, προσωπικοί φίλοι από χρόνια, με τους οποίους είχαμε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση, Με τις οικογένειες τους και την παρέα τους έφθασαν στον Τσουγκριά με τα σκάφη τους και πέρασαν αξέχαστες στιγμές στον επίγειο παράδεισο του Τσουγκριά, που αναδεικνύεται σε αγαπημένο προορισμό του φετινού καλοκαιριού».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα