Ο Ψαριανός θα κινηθεί νομικά για την ηχογράφηση

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά, για την ηχογράφηση όλων όσων είπε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Ποταμιού.

Σύμφωνα με τον κ. Ψαριανό, πρόκειται για παράνομη ηχογράφηση και για ένα μόνο απόσπασμα των όσων είπε.

«Δεν υπήρχαν πρακτικά. Υπήρχαν ηχογραφήσεις που έκαναν κάποιοι κατά μόνας και ίσως κατ’ εντολήν και χρησιμοποιούνται επιλεκτικά και μονταρισμένα. Επισύρει ποινικές ευθύνες και ποινές αυτή η διαδικασία. Είναι ποινικά κολάσιμο. Χρησιμοποιούνται παρανόμως ηχογραφημένα αποσπάσματα συζητήσεων και όχι θεσμικά και ολοκληρωμένα πρακτικά», δήλωσε.

Επίσης, χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατούσε χθες στη Βουλή κωμικοτραγική, προσθέτοντας ότι λειτουργεί πολύ χειρότερα από τα φοιτητικά αμφιθέατρα προ δεκαετιών. «Λειτουργεί με ένα προεδρείο που είναι ορντινάντσα της κυβέρνησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Σταύρου Θεοδωράκη ότι ο ίδιος και ο Γιώργος Αμυράς, έφυγαν από την ΚΟ του Ποταμιού κατ’ εντολήν της ΝΔ , πρόσθεσε «Ναι. Και των μυστικών υπηρεσιών. Αυτά τα πράγματα είναι κωμικοτραγικά και τρισάθλια».

«Εγώ δεν έχω δώσει καμία επιστολή παραίτησης ούτε είπα ότι ανεξαρτητοποιούμαι. Κατέστην ανεξάρτητος. Ο Θεοδωράκης με απέλυσε στον διάδρομο της Βουλής», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε επίσης