Πάει και άλλο πίσω η σέντρα στη SL2

Οριστικά δεν θα γίνει σέντρα ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο στη Super League 2. Αν και υπήρχε η αίσθηση πως θα βρισκόταν μία λύση, αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα οι ομάδες να πρέπει να περιμένουν κάποιες μέρες ακόμα.

Η Κυβέρνηση θέλει να ανάψει το ”πράσινο φως” για την έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο οι λοιμοξιολόγοι παραμένουν κάθετα αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα, με την αγωνία των ομάδων της Super League 2 να εντείνεται.

Το αρχικά προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης για σήμερα δεν έγινε μετά την αρνητική στάση των λοιμωξιολόγων.

Ένα «στοπ» καταστροφικό με αφορμή τον κορωνοϊό, αφού όσο το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας δεν ξεκινά και δεν μπαίνει στις εξαιρέσεις για να διεξαχθούν οι αγώνες του, οι ομάδες αντιμετωπίζουν ουσιαστικό πρόβλημα ύπαρξης. Ανάλογο θέμα φυσικά υπάρχει και για την Football League.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης SL2-FL αναμένεται να επαναπροσδιοριστεί τα επόμενα 24ωρα, αλλά τόσο η αγωνία όσο και οι αντιδράσεις από τη διοργανώτρια όσο και τις ΠΑΕ, που πλήττονται από το αναγκαστικό λουκέτο είναι μεγάλες…

Με ανακοίνωση της η Super League 2 ζητάει από την Κυβέρνηση να της επιτραπούν οι προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σας ενημερώνουμε ότι η Super League 2, απέστειλε την Παρασκευή 6/11/20 το αναθεωρημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, ταυτόσημο με αυτό της SL1 όπως της ζητήθηκε, σε όλους τους αρμόδιους φορείς και συγκεκριμένα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Γενικό Γραμματεία Αθλητισμού, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας .

Παράλληλα απεστάλη, την ίδια ημέρα, έγγραφο με την δέσμευση των 12 ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2020-21 ότι το εν λόγω πρωτόκολλο θα τηρηθεί κατά γράμμα.

Ωστόσο, χθες ενημερωθήκαμε ότι η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων απέρριψε το αίτημά μας και θα εξεταστεί σε νεότερη σύσκεψή της. Μέχρι την επανεξέταση του αιτήματος, σε νεότερο έγγραφό μας προς τους αρμόδιους φορείς, ζητάμε την άμεση επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων προκειμένου να διατηρούνται οι αθλητές μας στην απαιτούμενη σωματική και φυσική κατάσταση και να καταστεί δυνατή η χωρίς καμία καθυστέρηση έναρξη του πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα