“Πάμε σε εκλογές μετά το φθινόπωρο”

Πρόωρες κάλπες μετά το προσεχές φθινόπωρο προβλέπει ο Λευτέρης Αυγενάκης. Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο γραμματέας της Ν.Δ.  τόνισε ότι «η ατμόσφαιρα μυρίζει εκλογές», υπογραμμίζοντας ότι «τα πράγματα βαραίνουν για την κυβέρνηση».

«Το 3ο μνημόνιο ολοκληρώνεται και έρχεται το 4ο με δυσάρεστες εκπλήξεις για τον λαό και ο κ. Τσίπρας θέλει να στρέψει αλλού τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι κυβερνητικοί εταίροι έχουν σε ομηρία ο ένας τον άλλον» είπε ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος όσον αφορά τη ΝΔ τόνισε ότι στόχος της είναι η αυτοδυναμία, αν και όπως υποστήριξε «από την επόμενη ημέρα θα αναζητηθούν συμμαχίες».

Όσον αφορά το σενάριο συμμαχίας με το Κίνημα Αλλαγής ο κ.Αυγενάκης τόνισε ότι «θα μπορούσε να είναι ένας φορέας που θα έκανε διάλογο η ΝΔ».

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και για το ενδεχόμενο η ΝΔ να στηρίξει τον Ευάγγελο Βενιζέλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Αυγενάκης είπε ότι δεν έχει απασχολήσει τη ΝΔ το θέμα της προεδρίας καθώς ρίχνει το βάρος στην καθημερινότητα και την προετοιμασία του μηχανισμού για τις εκλογές.

Διαβάστε επίσης