Παρέμβαση ΕΠΟ για το πρωτάθλημα παρωδία της Super League 2

Το πρωτάθλημα παρωδία της Super League 2, επιχειρεί να… προστατέψει η ΕΠΟ, καθώς τα όσα συμβαίνουν εκεί, μόνο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν θυμίζουν.

Η νέα αποχώρηση του Ολυμπιακού Β΄  από το γήπεδο μετά τις αλλεπάλληλες τραγικές διαιτησίες, αλλά και τα ευτράπελα που συμβαίνουν με άλλες ομάδες της Superleague 2, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μη διεξαχθούν δύο χθεσινά παιχνίδια, προκάλεσαν την αντίδραση της ΕΠΟ.

Στην τοποθέτησή της η ΕΠΟ αναφέρει: 

Σε σχέση με τα όσα έγιναν στη χθεσινή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2,  από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής.

“Η Ε.Π.Ο. παρακολουθεί με προσοχή τα όσα γίνονται στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Οι εξελίξεις και τα όσα συνέβησαν και στη χθεσινή αγωνιστική θα εξεταστούν με προσοχή και εφόσον κριθεί αναγκαίο η Ε.Π.Ο. ως ανώτατη αρχή του ποδοσφαίρου στη Ελλάδα θα παρέμβει. Σε κάθε περίπτωση, η Ε.Π.Ο. θα λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για τη διασφάλιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου και την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2”

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα