Πειθαρχική δίωξη στον Δ. Γιαννακόπουλο για τα… χρόνια πολλά από τον Μπερτομέου

Ο Τζόρντι Μπερτομέου βλέπει Γιαννακόπουλο και… ορμάει. Ο Ισπανός παράγοντας μετράει αντίστροφα, αλλά δεν σταματάει να προκαλεί και να δείχνει με κάθε τρόπο την αντιπάθειά του προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που πρωτοστάτησαν στην αποπομπή του. Έτσι, κίνησε πειθαρχική διαδικασία εις βάρος του «τριφυλλιού» και του Γιαννακόπουλου για τις αναρτήσεις του «DPG7000» στο Instagram.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πληρώνουν τα αντίποινα της αποχώρησης του Μπερτομέου, ο οποίος για άλλη μια φορά θέλησε να… φιμώσει τους «πράσινους», καθώς άσκησε πειθαρχική δίωξη και για μία ανάρτηση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρη Κοντού. Είναι ξεκάθαρο πως ο οσονούπω πρώην CEO της Euroleague προσπαθεί να… πιαστεί από τα μαλλιά του, προτού έρθει το οριστικό τέλος της θητείας του. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για προσωπικές αναρτήσεις, σε προσωπικούς λογαριασμούς και όχι για κάποια επίσημη θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα δικά της social media.

Φυσικά, το ότι η Euroleague αποφάσισε να ασκήσει την εν λόγω πειθαρχική δίωξη ανήμερα της γιορτής του Γιαννακόπουλου μπορεί να εκληφθεί ως ένα γεγονός με… ξεχωριστή σημειολογία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα