Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός… καθάρισε το δάσος στη Νέα Ερυθραία! (φωτο)

Ανέβασε φωτογραφίες στο διαδίκτυο

Δεν είναι μόνο ένας επιτυχημένος ηθοποιός, δεν γράφει μόνο βιβλία που έχουν γίνει best sellers, ούτε είναι μόνο ένας γονιός που βρίσκει χρόνο ανάμεσα στις πάμπολλες υποχρεώσεις  του να αφιερώνει στην οικογένειά του.

Ο Κώστας Κρομμύδας αποδεικνύει και με… φωτογραφικά ντοκουμέντα ότι έχει και κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες, τις οποίες απαθανάτισε σήμερα και ανέβασε στα social media.

Πήγε στο δάσος της Νέας Ερυθραίας και καθάρισε ένα μεγάλο μέρος του από τα σκουπίδια, που έχουν αφήσει πίσω τους αρκετοί πραγματικά ασυνείδητοι, που θεωρούν ότι πάντα θα βρίσκεται κάποιος να μαζεύει τα δικά τους απορρίμματα!

«Κάποιοι συνάνθρωποί μας κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να αφήσουν το αποτύπωμά τους οπουδήποτε. Με τον αδέσποτο φίλο μου σήμερα το πρωί, καθαρίσαμε αυτό το μικρό κομμάτι δάσους (γίνεται πανικός γενικά) και οφείλω να ομολογήσω πως είμαι πολύ χαρούμενος διότι όσοι προτιμούν τα δάση για τις ερωτικές συνευρέσεις τους, χρησιμοποιούν προφυλακτικά τα οποία πετάνε βέβαια έξω από το παράθυρο. Προφυλάσσουν τον εαυτό τους, αλλά όχι τη φύση», έγραψε ο ηθοποιός κάτω από τις φωτογραφίες.

Πολλά μπράβο του!

Διαβάστε επίσης