Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας – «Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σήμερα για ισχυρή κοινωνία και υγιή Δημοκρατία αύριο»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου

Σε εκλογικό τμήμα στο Περιστέρι ψήφισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας ψήφισε στο 1ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου και αμέσως μετά ανέφερε ότι στη σημερινή τελική και κρίσιμη αναμέτρηση, και μάλιστα όπως είπε που διεξάγεται με την ενισχυμένη αναλογική, κρίνεται το ποιος και πως θα κυβερνήσει την επόμενη μέρα.

Κρίνεται, πρόσθεσε, αν θα έχουμε μία κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στο πολιτικό σύστημα, βάζοντας ουσιαστικά το δίλημμα των σημερινών εκλογών.

Σημείωσε ακόμη, πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας και να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία.

Πρόσθεσε πως ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει υγιής Δημοκρατία.

Ολόκληρη η δήλωση Τσίπρα

«Στη σημερινή κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα, κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσει την επόμενη ημέρα, κρίνεται δηλαδή η ζωή μας για τα επόμενα 4 χρόνια, αλλά κρίνεται και η ποιότητα της δημοκρατίας.

Κρίνεται αν την επόμενη ημέρα θα έχουμε μια κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στη δημοκρατία και στο πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε και ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παίξει αξιόπιστα αυτόν το ρόλο, να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας, να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία αλλά και να παίξει ένα ρόλο εξισορροπητικό στο πολιτικό σύστημα και τη δημοκρατία.
Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής δημοκρατία αύριο».
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα