“Δεν θα μείνει αναπάντηση η επιχείρηση λάσπης”

Στα όσα έγραψε η εφημερίδα  Documento που θέλει συγγενικό πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη να έχει συνεργαστεί με τον Αριστείδη Φλώρο, το 2012, πριν έρθουν στην επιφάνεια οι παράνομες δραστηριότητες Φλώρου απάντησε η Ν.Δ.  δια στόματος της Μαρία Σπυράκη.

“Δεν θα μείνει αναπάντητη η επιχείρηση λάσπης που εκτυλίσσεται εναντίον στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και ανθρώπων κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

 

Η κ. Σπυράκη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υιοθετεί ανυπόστατο δημοσίευμα, στρατηγική που γίνεται φανερή από την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που ανέφερε ότι «ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται να ακουμπά προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη».

Η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατήγγειλε επίσης ότι το δημοσίευμα αποκρύπτει σκοπίμως το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος αναφέρεται στο δημοσίευμα ως δικηγόρος του Αριστείδη Φλώρου, υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προφυλάκιση.

Σημείωσε ακόμα ότι αποσιωπάται εσκεμμένα ότι ο κ. Φλώρος διώχθηκε και φυλακίσθηκε επί διακυβέρνησης ΝΔ.

«Αναμένουμε να αποδοκιμαστεί ο πρωθυπουργός στις κάλπες ανέφερε η εκπρόσωπος της ΝΔ και σημείωσε πως ο κ. Δημητριάδης έχει κάνει γνωστό ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Παράλληλα, μιλώντας στον Real Fm τόνισε: “Αυτή η υπόθεση είναι μία εξόφθαλμη επιχείρηση λάσπης, μία επιχείρηση νόθευσης της αλήθειας, γιατί δεν λαμβάνει υπόψη τα πραγματικά περιστατικά. Ο κ. Δημητριάδης έχει διακόψει με εξώδικο από τον Ιανουάριο του 2012 τη συνεργασία του με τον κ. Φλώρο και την Energa” ανέφερε η κ. Σπυράκη και πρόσθεσε:

“Το εξώδικο το έχουμε στη διάθεσή μας και ο κ. Δημητριάδης θα προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες. Είναι ένα εξώδικο που καθιστά σαφές ότι η συνεργασία διακόπτεται επειδή υπάρχουν σοβαρότατα ζητήματα νομιμότητας. Ο κ. Δημητριάδης ανακάλυψε ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα νομιμότητας και ήταν μάρτυρας εναντίον του κ. Φλώρου στην υπόθεση της Energa στη δίκη του.”

“Αυτή την επιχείρηση λάσπης εμείς δεν θα επιτρέψουμε να εξελιχθεί. Για αυτόν τον λόγο θέτουμε πολιτικά τον Πρωθυπουργό ενώπιον των ευθυνών του, του ζητάμε να καταδικάσει το δημοσίευμα και βεβαίως ο κ. Δημητριάδης θα αντιδράσει με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του προκειμένου να προστατέψει την τιμή και την υπόληψη του” σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα