ΣΟΚ! Κατάπιε τα ούρα της στον αέρα

Είναι μια από τις πιο σχολιασμένες τραγουδίστριες, όχι τόσο για τις φωνητικές της ικανότητες αλλά, κυρίως για την εκκεντρική της προσωπικότητα, καθώς και για το διαρκές άγχος της να βρίσκεται συνεχώς στα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ke$ha εξ αρχής, εξέφρασε την επιθυμία να διατηρήσει το όνομά της στο προσκήνιο. Η τελευταία της πράξη δε, το αποδεικνύει περίτρανα αφού την είδαν όλοι να πίνει τα ούρα της!

Είναι ξεκάθαρο το γεγονός ότι αυτή τη φορά, η 26χρονη ξεπέρασε κάθε όριο, για χάρη της τηλεθέασης. Το διάστημα αυτό συμμετέχει σε ένα ριάλιτι σόου το «Ke$ha: My Crazy Beautiful Life», που προβάλλεται στο κανάλι MTV.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με την παρέα της και ως θέμα συζήτησης είχαν το πόσο ακραίο είναι να πιει κανείς τα ούρα του. Εκείνη τη στιγμή η Ke$ha δεν δίστασε και άρπαξε ένα μπουκάλι στο οποίο είχε ουρήσει και μέσα σε δευτερόλεπτα κατάπιε τα ίδια της τα ούρα, ουρλιάζοντας από αηδία, όπως φυσικά και όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Το Αμερικανικό Τηλεοπτικό Συμβούλιο Γονέων των ΗΠΑ δεν το άφησε ασχολίαστο και ανακοίνωσε τα εξής: «Αυτό που είδαμε ήταν αηδιαστικό. Γιατί πρέπει να πληρώνουμε για να βλέπουμε αυτά τα σκουπίδια; Είναι εξοργιστικό».

Διαβάστε επίσης