Στις Φιλιππίνες βρίσκεται η Λυδία, κόρη της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Οι γονείς της Καρολάιν θέλουν να της εξασφαλίσουν ένα ασφαλές περιβάλλον - Από το βράδυ της Κυριακής, βρίσκεται στη Μανίλα

Στις Φιλιππίνες και συγκεκριμένα στη Μανίλα φέρεται ότι βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η μικρή Λυδία, κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν την Ελλάδα, θέλοντας η δύο χρονών εγγονή τους να μεγαλώσει σε ασφαλές περιβάλλον, μακριά από όσα θυμίζουν τη δολοφονία της μητέρας της από τον πατέρα της.

Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς δεν ξεχνούν ούτε τη δολοφονία που της κόρης τους από τον άντρα της, ούτε το θέατρο που έπαιζε ο πιλότος για 37 ημέρες. Προτεραιότητά τους είναι η μικρή Λυδία και θέλουν να μεγαλώσει με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα , στην Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, οι γονείς της Καρολάιν σκέφτονται να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού, ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς είχε δηλώσει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Όσον αφορά στη δικαστική απόφαση που προβλέπει για τους γονείς του πιλότου ότι μπορούν να βλέπουν τη Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, αναμένεται ότι θα κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα