ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: “Ψεκασμένες προτάσεις ρεζιλεύουν την χώρα”

“Γελοιότητες που προστίθενται σε πάμπολλες προγενέστερες. Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα”. Με αυτό τον τρόπο αντέδρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης στα όσα πρότεινε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σε ανάρτηση του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζει πως οι ευθύνες για το ρεζίλεμα της χώρας ανήκουν στον κ. Τσίπρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη είναι η ακόλουθη:

“Για να μην χάσουμε εντελώς την λογική μας, η πρόταση του κ. Καμμένου για τρεις νέες βάσεις των ΗΠΑ στη χώρα μας – γιατί αλήθεια μόνο τρεις και όχι έξι ή εννιά; – δεν είναι σωστή ή λάθος, είναι απλώς γελοία. Όπως γελοία είναι η πρόταση για την δημιουργία ενός νέου μικρού ΝΑΤΟ με την Ελλάδα, την πΓΔΜ, την Αλβανία και την Βουλγαρία (το Κόσσοβο γιατί το αφήνουμε απέξω;). Γελοιότητες που προστίθενται σε πάμπολλες προγενέστερες. Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα καθότι ο κ. Καμμένος δεν είναι απλώς αρχηγός ενός μικρού ακροδεξιού κόμματος. Είναι υπουργός Αμύνης και έχει θεσμικό λόγο στην χάραξη της εξωτερικής πολιτικής. Η ευθύνη λοιπόν για το ρεζίλεμα της χώρας – σε αυτήν την κρίσιμη εθνικά και οικονομικά εποχή – δεν είναι δική του. Ήταν και είναι του κ. Τσίπρα”.

 

 

Διαβάστε επίσης