Την «πάτησε» ο Τζανακόπουλος με το Ελληνικό

Την «πάτησε» ο Δημήτρης Τζανακόπουλος για το Ελληνικό αφού εταιρεία διαψεύδει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η εταιρεία ουδέποτε αγόρασε μετοχές της Lamda Development, ουδέποτε κατείχε, ή κατέχει μετοχές της εν λόγω εταιρείας.»

Με την φράση αυτή η εταιρεία Orilina Properties βάζει τέλος στα σενάρια που ήθελαν να έχει αποκτήσει μετοχές της Lamda Development και στους ισχυρισμούς του Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι η εταιρεία που απέκτησε τις μετοχές της κ. Λάτση είναι «εταιρεία όπου εκτελεστικό μέλος είναι ο αδερφός του κ. Ζαβού, υφυπουργού οικονομικών».

Στην ανακοίνωσή της η Orilina Properties διευκρινίζει:

«Σε απάντηση των αναληθών, ανακριβών και προσβλητικών δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών που αφορούν τη δήθεν εμπλοκή της εταιρείας μας στην αγορά μετοχών της εταιρείας Lamda Development, διευκρινίζονται τα κάτωθι:

Η εταιρεία ORILINA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ είναι ανώνυμη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία, λειτουργεί δε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και υπό τις διατάξεις του Ν. 2778/1999 περί Αμοιβαίων Κεφαλαίων Ακίνητης Περιουσίας – Εταιρειών Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία και άλλες διατάξεις. Η εταιρεία ουδέποτε αγόρασε μετοχές της Lamda Development, ουδέποτε κατείχε, ή κατέχει μετοχές της εν λόγω εταιρείας. Το παρόν προσυπογράφεται απ’ όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, τα οποία προσωπικά ούτε κατείχαν ούτε κατέχουν μετοχές της εταιρείας Lamda Development».

Για το εν λόγω ζήτημα ξέσπασε άγρια κόντρα στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου, με αφορμή το ερώτημα του δεύτερου για το πού πούλησε τις μετοχές της η Μαριάννα Λάτση από τη συμμετοχή της στην επένδυση του Ελληνικού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα