Το δημόσιο ξέσπασμα του Κώστα Καραφώτη (φωτό)

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου τα είπε όλα «έξω από τα δόντια»

Ο Κώστας Καραφώτης είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μέσα από τις αναρτήσεις του επικοινωνεί με τον κόσμο τις σκέψεις του.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός τραγουδιστής είχε ένα δημόσιο ξέσπασμα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραφώτης δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αφιερωμένη στους συναδέλφους μου που εξαιτίας ενός αντιεπαγγελματία ,έμειναν στα μέσα καλοκαιριού χωρίς δουλειά!!Αφιερωμένη στους συναδέλφους που φορτώνουν ένα αυτοκίνητο και μοιράζονται τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής για να πάνε να δουλέψουνε όπου τους προκύψει επειδή αγαπάνε αυτό που κάνουνε! Δεν έχουνε να περάσουνε ,βγαίνουν τσίμα τσίμα τους ρωτάς αν θέλουν κάτι να φάνε και από ευγένεια σου λένε έχω φάει ευχαριστώ ! Και όλα αυτά για να είναι μαζί μου, δίπλα μου!!!Όταν φίλε μου δε σέβεσαι την ομάδα μου, προσβάλεις εμένα! «Δε θα μείνω» όπως λέει και το άσμα! Σ’ ευχαριστούμε , γιατί μας είναι τόσο ξεκάθαρο όλο αυτό! Γιατί ξέρουμε! Γρήγορη, Αχιλλέα ,Νίκο ,Άκη Δέσποινα Λίλα ,Βιολέτα ,Μαρία και Χριστινάρα μου σας ευχαριστώ! Καλές δουλειές εύχομαι σε όλους!»

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αφιερωμένη στους συναδέλφους μου που εξαιτίας ενός αντιεπαγγελματία ,έμειναν στα μέσα καλοκαιριού χωρίς δουλειά!!Αφιερωμένη στους συναδέλφους που φορτώνουν ενα αυτοκίνητο και μοιράζονται τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής για να πάνε να δουλέψουνε όπου τους προκύψει επειδή αγαπάνε αυτό που κάνουνε! Δέν έχουνε να περάσουνε ,βγαίνουν τσίμα τσίμα τους ρωτάς αν θέλουν κατι να φάνε και από ευγένεια σου λένε εχω φάει ευχαριστώ ! Και όλα αυτά για να είναι μαζί μου ,δίπλα μου!!!Οταν φίλε μου δε σέβεσαι την ομάδα μου,προσβάλεις εμένα! «Δε θα μείνω» όπως λέει και το άσμα! Σ ευχαριστούμε , γιατί μας είναι τόσο ξεκάθαρο όλο αυτό!Γιατί ξέρουμε! Γρήγορη, Αχιλλέα ,Νίκο ,Άκη Δέσποινα Λιλα ,Βιολέτα ,Μαρία και Χριστινάρα μου σας ευχαριστώ!Καλές δουλειές εύχομαι σε όλους!♥️🙏🙏🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Karafotis (@kostaskarafotis_official) στις

Διαβάστε επίσης