Βίκυ Κάβουρα: Έτσι έλυσε την παρεξήγηση με τον Γιώργο Λιάγκα (φωτό)

Η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Κοκλώνη μίλησε σχετικά, στην εφημερίδα «RealLife»

Ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο έκανε πρόσφατα η Βίκυ Κάβουρα, και κατά την παραμονή της στο νησί των ανέμων, η ηθοποιός συναντήθηκε με πολλούς φίλους και γνωστούς, ανάμεσά τους και τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο μάλιστα απόλαυσαν μαζί το μπάνιο τους.

Πριν από τρία χρόνια οι δυο του είχαν παρεξηγηθεί, όμως το πρόβλημα λύθηκε σύντομα. Πριν από περίπου έναν χρόνο, μάλιστα, είχε φουντώσει η φήμη ότι είναι ζευγάρι, με την ηθοποιό ωστόσο να διαψεύδει τις φήμες. Η παρεξήγηση ανάμεσά τους έχει πλέον λυθεί, σύμφωνα με τη «RealLife» και την Κορύνα Μανταγάρη.

Η πρόσφατη συνάντησή τους στη Μύκονο μάλιστα χαροποίησε και τους δύο, καθώς εκεί είχαν την ευκαιρία να τα πουν και στη συνέχεια έγιναν μια μεγάλη παρέα με τη Νικολέττα Καρρά και τον Πέτρο Κωστόπουλο, με τους οποίους γευμάτισαν μαζί. Αυτή η παρέα ήταν που φούντωσε τις φήμες ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Φήμες που έσπευσε να διαψεύσει η Βίκυ Κάβουρα μιλώντας στην εφημερίδα:

«Με τον Γιώργο Λιάγκα ήμασταν σε ένα event καλεσμένοι, μιλήσαμε γιατί είχαμε μια παρεξήγηση στο παρελθόν, τα βρήκαμε και όλα καλά, αυτό έχω να πω μόνο. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο ανάμεσά μας», είπε η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι έχει βαρεθεί να της χρεώνουν συντρόφους.

 

Διαβάστε επίσης