Τρεις ελεύθεροι στη λίστα Παράσχου

Δεν έχει κλείσει οριστικά η πόρτα του Χαμπίμπ Πάπε Σο στον Ατρόμητο, αρκεί ο Αφρικανός μέσος να καταφέρει να έρθει σε συμβιβασμό με την Ελάζιγκσπορ προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα με το «atromitistas.gr» ανοιχτή παραμένει η περίπτωση του Σο για τον Ατρόμητο. Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού έχει κάνει προσφυγή στην FIFA για οφειλόμενα της τάξεως των 140.000 ευρώ, την ώρα που η Ελαζιγκσπορ του απάντησε με καταγγελία, υποστηρίζοντας πως τα μισά αφορούν χρηματικό πρόστιμο για πειθαρχικό παράπτωμα.

Οι δύο πλευρές είναι σε δικαστική διαμάχη και μόνο αν βρεθεί λύση μεταξύ τους και αποδεσμευτεί ο Σο θα μπορεί να τελειώσει η μεταγραφή του στον Ατρόμητο. Ο Αφρικανός μέσος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Περιστεριώτες, ωστόσο για να τελειώσει η μεταγραφή θα πρέπει να τα βρει με την τουρκική ομάδα.

Στον Ατρόμητο εξετάζουν πάντως, κι άλλες περιπτώσεις σε περίπτωση που δεν προχωρήσει τελικά του Σο. Ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Καλιλού Μοχάμεντ Τραορέ που έμεινε ελεύθερος από την Σοσό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έρθει για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και δοκιμαστεί από τον Γιώργο Παράσχο.

Από εκεί και πέρα για το κενό που άφησε ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, υπάρχει το όνομα του Γιάννη Κοντοέ. Ενός παίκτη που μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο στο δεξί άκρο, όσο και στο αριστερό, καθώς και στη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε επίσης