Βόμβες Μπογδάνου κατά Γεραπετρίτη

«Ο Γεραπετρίτης μου είπε να πάω στη συγκέντρωση που συμμετείχε ο Κασιδιάρης» σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής

Τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, έδειξε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ως τον άνθρωπο που του έδωσε την άδεια να συμμετάσχει στη ρατσιστική εκδήλωση κατά τον μεταναστών στην πλατεία Βικτωρίας τον Ιούλιο του 2020 στην οποία συμμετείχε ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra24 και στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη, ο κ. Μπογδάνος, ο οποίος έχει πλέον διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος σε εκείνη την εκδήλωση σημείωσε ότι «κατέβηκε» με δική του επιθυμία αλλά με την έγκριση του υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους.

Μου είπε «Κωνσταντίνε ναι κατέβα»

«Οι πολίτες που την διοργάνωσαν (την συγκέντρωση) θα βρισκόντουσαν σάντουιτς ανάμεσα σε αυτά που εγώ θεωρώ τα δύο άκρα, την άκρα αριστερά και την άκρα δεξιά. Για τον λόγο αυτό είχα έρθει σε επαφή με τον κύριο Γεραπετρίτη. Τον υπουργό Επικρατείας», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και εν συνεχεία υποστήριξε ότι οι δυο τους συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου για αυτόν το λόγο.

«Η συγκέντρωση ήταν στις 6 το απόγευμα. Εγώ στις 4:30 πήγα στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου και του είπα “κύριε υπουργέ, πιεζόμαστε στην Αθήνα, οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα και απέναντι στις επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού τις οποίες δεν έχουν περιορίσει. Τι θα κάνουμε;” και εκείνος απάντησε “Κωνσταντίνε, ναι κατέβα”».

«Σας λέω κάτι το οποίο είναι αναντίρρητο και σαφές. Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να ήμασταν εκεί… Μου είπε “πήγαινε και εσύ εκεί» ακριβώς επειδή μπορεί να βρισκόντουσαν εκεί και τα άκρα και οι πολίτες να ήταν μόνοι, υποστήριξε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και εν συνεχεία ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θεωρεί ακόμα σωστή εκείνη την επιλογή.

«Εγώ συμφωνώ μαζί του. Δεν είμαι της άποψης ότι εκεί που πηγαίνουν οι πραγματικοί φασίστες εσύ πρέπει να λείπεις» πρόσθεσε.

Ο Οικονόμου διαψεύδει τους ισχυρισμούς

Σε σχετική ερώτηση πάντως για το συμβάν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε τους ισχυρισμούς του Μπογδάνου.

«Δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί του κ. Μπογδάνου. Άλλωστε, οι βουλευτές είναι από το Σύνταγμα ελεύθεροι να αποφασίζουν πού πηγαίνουν, τι λένε και τι κάνουν. Σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό», τόνισε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα